Μην επιστρέψετε στο σχολείο στις 7 Ιανουαρίου … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι μαθητές πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν επιστρέφουν στο σχολείο στις 7 Ιανουαρίου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Όπως αναφέρεται στο διάταγμα, το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. 5:00 π.μ. έως 5 μ.μ. 00ης: Τον Ιανουάριο, ιδιωτικά institutions δευτεροβάθμια և τριτοβάθμια և τριτοβάθμια εκπαίδευση ιδρύουν ιδιωτικά σχολεία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, η επιστροφή των μαθητών στα τραπέζια, εκτός από το απροσδόκητο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου. Ωστόσο, αναμένεται επίσημη θέση από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών.

Σύμφωνα με το διάταγμα, είναι σαφές ότι σε περιπτώσεις όπου η φυσική παρουσία φοιτητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι απολύτως απαραίτητη, μπορούν να διεξαχθούν εργαστηριακά μαθήματα με φυσική παρουσία για τη διεξαγωγή εργαστηριακών μαθημάτων για την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία των γυμναστηρίων των δημοτικών σχολείων διεξήχθη με τη φυσική παρουσία των μαθητών, έως τις 23 Δεκεμβρίου, όταν τα μαθήματα σταμάτησαν λόγω άδειας μητρότητας, και τα λύκεια και τα πανεπιστήμια λειτουργούσαν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση από τις 14 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source