«Μην φοβάστε το εμβόλιο κορανοϊού» προειδοποίηση επιστημόνων

«Μην φοβάστε το εμβόλιο κορανοϊού» προειδοποίηση επιστημόνων

Καθηγητής Λοιμωδών Νοσημάτων, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Ege. Δρ. Ο Meltem Taşbakan προειδοποίησε να μην φοβάται τον νέο τύπο εμβολίου κοροναϊού (Kovid-19).

«Μην φοβάστε το εμβόλιο κοραναϊού» από τους επιστήμονες

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Αναφέροντας ότι η πιο σημαντική μέθοδος προστασίας από μολυσματικές ασθένειες είναι ο εμβολιασμός, μέλος του καθηγητή του Τμήματος Μολυσματικών Νόσων του Πανεπιστημίου Ege, καθηγητής καθηγητής καθηγητής Δρ. TAŞBAKAN Meltem στην Τουρκία, Κορωνοϊός Υπογραμμίζοντας ότι αναμένεται να περάσει η Φάση 3 στη μελέτη εμβολιασμού για

Ως αποτέλεσμα της δήλωσης του Υπουργείου Υγείας, ανενεργή Κορωνοϊός Το ποσοστό επιτυχίας του εμβολίου αναφέρθηκε στο 91% και η αξιοπιστία του ήταν αρκετά υψηλή. Ας μην φοβόμαστε το εμβόλιο και Κορωνοϊός Ας κάνουμε επίσης το εμβόλιο. Όσοι ανήκουν στην ομάδα κινδύνου, κυρίως επαγγελματίες υγείας και άνω των 65 ετών, θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες για να φτάσουν στο εμβόλιο κατά την άφιξη του εμβολίου. Οι παρενέργειες του εμβολίου είναι πολύ λίγες, η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια είναι ο πόνος στο χέρι. Εάν η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων μας εμβολιαστεί, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία. “

Καθηγητής του ίδιου τμήματος. Δρ. Hüsnü Pullukçu Κορωνοϊός Σημείωσε ότι βρέθηκαν αποτελεσματικές θεραπείες, αναπτύχθηκαν νέα φάρμακα και άρχισαν να εμφανίζονται εμβόλια στην αγορά.

Δηλώνοντας ότι οι ομάδες που κινδυνεύουν και οι άνω των 65 ετών πρέπει να εμβολιαστούν, ο Πουλούκτσου είπε, “Εμπιστευτείτε τις δηλώσεις ιατρών, όπως λοιμώξεις και ασθένειες στο στήθος και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις εξηγήσεις τους. Συνεχίστε να συμμορφώνεστε με τα μέτρα προστασίας τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τους αγαπημένους σας και τους ανθρώπους”. βρήκε την αξιολόγηση.

Άλλα νέα για την ΥΓΕΙΑ

.Source