Μητροπολίτης της Χίου Μουσουρίλης. “Διάκονος της Ιεράς Σκηνής του Αριζύλου”

Συμπολίτης τῶν ἁγίων και οἰκεῖον τοῦ Θεοῦ:

Τετάρτη 13ηην: Ιανουάριος ἔ: և 12ραν 12.00΄: Ρις Γουίδερσπουν: Γουδοχέρι ευλογημένη μνήμη Η υπόλοιπη ψυχή του αείμνηστου μοναχού για αιώνες. Grigor Musuruli ES Daphnasas Chiu, St. սր Η Ιερά Σύνοδος του Γενικού Γραμματέα της Επικεφαλής Εφημερικής Ενορίας της Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου, Αυτόματη Σύνοδος του Παν-Αρμενικού Συλλόγου Γονέων, Αδελφός του Mitropolitok Nao κ ἐκρούοντο πενθίνα.

Αναφερόμενος στον εορτασμό, η Εξοχότητά του τόνισε ότι ο αείμνηστος πατέρας Γρηγόριος είχε υπηρετήσει ολόψυχα με πίστη και αφοσίωση στην Εκκλησία του Χριστού, που όλα ανήκουν στην Αγιότητα. , Ευστάθιος Μπάστας Նիկոլ Νικόλαος Βασιλειάδης της Κύπρου, και από τον διάκονο և, σε συνέχεια, μέχρι τον χειροτονισμό του έβδομου αρχιεπισκόπου του Νέου Ιουστινιανού Cyprus της Κύπρου, του κ. Βοσκεβεράν του Χριστού.

Τό شاگردθως ἐτόνισεν τι: «Ἀ ἀρίζηλος οὗτος διάκονος τοῦ⁇ εροῦ θυσιαστηρίου, κατάπῆρξή κατά την ἐπιγειον παροικίαν αὐτοῦργή το πιστοποιης διαλεκτικό Ἱς Ἱερεύς, Θεολόγος και γν γένει δια ζῶν τῆς Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ.

Διότι από τώρα και στο εξής η πεπερασμένη έκσταση και η περιοχή της στην αιωνιότητα αποτελούν προώθηση για να λειτουργήσει στον υπερφυσικό βωμό, ως Θεολόγος κατά την άποψη της ένδοξης θεωρίας της δόξας.

, Πίσης, ἐκάλεσεν δια οἰκείους του διαν 25:ην: Ιανουάριος ἐ. ΄΄μνημόσυνα΄΄: Για ευλογημένη μνήμη και αιώνια ξεκούραση.

Τέλος, η ανάσταση της ζωής του αναστήθηκε για τον πατέρα Γρηγόριο.

,Source