Μια ανταμοιβή που έσωσε τη σερβιτόρα ηρωίδας … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τα νέα για τη σερβιτόρα, η οποία έσωσε ένα 11χρονο παιδί από τη γονική κακοποίηση λόγω της παρατήρησης και του θάρρους της, έχει ανατρέψει τον κόσμο. Και δεν είναι άδικο, επειδή δεν λαμβάνουν όλη την απόφαση να παρέμβουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Flavén Carvalho δούλευε στο εστιατόριο “Miss Potato”, όταν το μικρό αγόρι μπήκε με τους γονείς του, κάποιες κινήσεις τράβηξαν την προσοχή του. Στην αρχή, δεν παραγγέλνουν τίποτα για το παιδί, αλλά όταν άρχισε να το παρατηρεί, είδε ότι υπήρχαν κάποια ίχνη χτυπημάτων πάνω του.

3801546318227051 πατάτες

Έτσι, αφού του έδωσε κρυφά ένα σημείωμα στο οποίο ρώτησε αν χρειαζόταν βοήθεια, ο 11χρονος απάντησε καταφατικά, κάλεσε την αστυνομία, η οποία παρενέβη, συνέλαβε τους γονείς, έβαλε τέλος στο μωρό … στο μαρτύριο.

3801546653408199 Σύμπτωμα:

Ανταμοιβή έρανος

Ο διευθυντής του εστιατορίου του Ορλάντο, θέλοντας να τον ανταμείψει για αυτήν την ηρωική πράξη, πριν από δύο ημέρες αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο GoFundMe και ζήτησε από αυτούς που θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι για τον Flavin Carvalho.

Η απάντηση ήταν συντριπτική և έφτασε τον στόχο των 10.000 $ σε 24 ώρες, ενώ το ποσό που συλλέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής ξεπέρασε τα 33.000.

3801546990929377 eranos:

“Έκανα κάτι λογικό”

Για αυτόν, ωστόσο, η δράση του δεν είχε καμία σχέση με τα χρήματα. Σε τελική ανάλυση, τη στιγμή που γράφει ή καλεί την αστυνομία, δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτήν την εξέλιξη.

Απλώς μας γνώρισε τότε. Γι ‘αυτό δεν σκέφτηκα ποτέ χρήματα. “Είμαι χαρούμενος γιατί το αγόρι είναι εντάξει τώρα, ελπίζω ότι οι άνθρωποι έχουν αυτό το συμβάν ως παράδειγμα, θα επέμβουν σε τέτοιες περιπτώσεις”, είπε.

Source