Μια ανώνυμη τσάντα γεμάτη “ανθρωπότητα” κοντά στα γραφεία μιας ΜΚΟ στη Λευκωσία

Εν μέσω της σοκαριστικής και καθησυχαστικής πράξης ενός ανώνυμου δωρητή, αξιωματούχοι της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Reaction βρέθηκαν να εγκαταλείπουν τα γραφεία τους στη Λευκωσία.

Στην είσοδο, βρήκαν μια μεγάλη τσάντα που περιείχε πάνες μωρών, μπιμπερό και πιπίλες. Παρόλο που η ΜΚΟ δεν συλλέγει προϊόντα από πολίτες, θα τα τοποθετήσει, μαζί με άλλα υλικά, σε ειδικά κουτιά, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και θα τα παρέχει σε άπορες οικογένειες λόγω των επιπτώσεων της επιδημίας.

Η εκδήλωση δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Reaction στο Facebook με την ακόλουθη ανάρτηση:

# A_BAG_EN_MESSAGE Φεύγοντας από το γραφείο πριν από λίγο, βρεθήκαμε μπροστά σε μια μεγάλη τσάντα που έμεινε στην είσοδο των γραφείων μας. Όταν το ανοίξαμε, βρήκαμε ότι υπήρχαν πάνες για μωρά, μπιμπερό και πιπίλες. Αν και δεν συλλέγουμε τίποτα από το κοινό ως οργανισμό, αυτή η ανώνυμη χειρονομία είναι υπέροχη.

Είδη που θα τοποθετηθούν σε ειδικά κουτιά, μαζί με άλλα υλικά, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, θα δοθούν στις οικογένειες που τα χρειάζονται λόγω των επιπτώσεων της επιδημίας.

Δεν γνωρίζουμε ποιος άφησε αυτήν την τσάντα, αλλά σας στέλνουμε # ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο κοινό, τόσο για το περιεχόμενο της τσάντας όσο και για το ισχυρότερο μήνυμα που στέλνει. «Μαζί, ως κοινωνία, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες».

λλλλ:

Source