Μια διφορούμενη συνάντηση στην Αμμόχωστο με φόντο το EXADA

Η Formed Nea Salamina θα φιλοξενήσει την Πάφο FC, κατά τη διάρκεια της οποίας οι «κόκκινοι και λευκοί» αγωνίζονται για μια άλλη νίκη, ανεβαίνοντας 24 πόντους για να μπουν για πάντα στην έξι τροχιά, από όπου μέχρι πρόσφατα ορισμένοι έπρεπε να διαγραφούν ακόμη και για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Savvas Damiano, ωστόσο, “τράβηξε” την ομάδα, δίνοντας στους παίκτες πίστη, αυτοπεποίθηση για να ανατρέψουν τη σκηνή που δημιουργήθηκε μετά τον coronavirus στο κλαμπ, τη σταδιακή επιστροφή παικτών που είχαν ξεπεράσει το πρόβλημα με το λεγόμενο “αόρατο”. “Δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο όχι μόνο τερμάτισε τα εφιαλτικά σενάρια παρακμής, αλλά επίσης δείχνει ότι θα διεκδικήσει την 6η θέση, η οποία χωρίζεται σε αρκετές ομάδες, αναμένεται ότι ο αγώνας θα είναι μεγάλος μέχρι τον 2ο γύρο. το τέλος.

Ο Κύπριος προπονητής σκοπεύει να κάνει κάποια βήματα στο σχέδιο του παιχνιδιού του για να βελτιώσει τη λειτουργία αναστολής της ομάδας του εναντίον μιας πολύ υψηλής κατηγορίας, επικίνδυνης ομάδας, όπως η Πάφος FC, και θεωρήθηκε σαφές ότι, μεταξύ άλλων, θα προσπαθούσε να περιορίσει τις νίκες του αντιπάλου. ,

Μετά την τελευταία προπόνηση την Κυριακή (10/01), ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία περιελάμβανε 20 ποδοσφαιριστές.

Είναι: Weselowski, Kisa, Breno, Kamisoko, Sergio, Nicolaou, Pavlou, Christoforou, Andreu, Confe, Sanko, Mustivar, ou ukala, Varela, Duventru, Wagner, Crean, Siata, Danilo, Os.

Στο “στρατόπεδο” της Πάφου FC, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο σημαντικά για τον αγώνα για την 6η θέση, γιατί αν κερδίσουν στην “Αμμόχωστο”, εκτός από τη διατήρηση ή την αύξηση της απόστασης από την 7η θέση, θα χτυπήσουν πραγματικά τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς η διαφορά μεταξύ τους θα φτάσει σε έξι πόντους, θα ξεπεράσει με ισοπαλία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την επιτυχία τους στο παιχνίδι με τον “Ολυμπιακό” μετά την “έκρηξη” τους, έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να συνεχίσει ανυπόφορη, λιγότερο παράπονα για τους ανθρώπους της, με τις προσπάθειές της να εισέλθει στην “σφήνα”. Στις παραδοσιακές ομάδες του Ομίλου Α, εκπληρώνοντας τον κύριο στόχο που έχει τεθεί αυτή τη σεζόν.

Ο Ντμίτρι Μιχαϊλένκο ετοίμασε την ομάδα του για να ανταγωνιστεί “διανοητικά” σε έναν διφορούμενο αγώνα, “έξι πόντους”, στον οποίο λείπει ο Χουάν Καμίλο Σέιτ, ο οποίος τιμωρήθηκε για κίτρινη κάρτα. Οι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι για μάχη και αναμένεται ότι θα υπάρξουν κάποιες διαφορές στο σχέδιο του παιχνιδιού σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

20:00 Ν. SALAMINA Am / Vs PAFOS FC
Στάδιο: ΟΜΙΛΟΣ Ν. ΠΑΠΑΣ – Αμμόχωστος Επιστροφή:
Διαιτητής: Teuli Chrysovalantis
Πρώτος βοηθός διαιτητή. Δημητριάδης Μάριος
Δεύτερος βοηθός διαιτητή. Χρήστου Ε. Χρήστος:
4ος διαιτητής. Σολομών Δημήτρης
VAR: Νεοκλέους Νικόλαος:
AVAR: Σωκράτης Κυριάκος
Παρατηρητής: Καπετάνιος Κώστας

Η δημοσίευση διφορούμενος αγώνας στην Αμμόχωστο με φόντο το EXADA εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Thema Sports.

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports.com

,Source