Μια ενημερωτική εκστρατεία έρχεται για να πείσει όλους τους Κύπριους να εμβολιαστούν

Τις επόμενες μέρες, το Υπουργείο Υγείας αναμένεται να ξεκινήσει μια ενημερωτική εκστρατεία για ένα πιθανό «όπλο» που έχουμε στα χέρια μας κατά των εμβολίων κοροναϊού.

Ο στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι να είναι σε θέση να ξυπνήσει το τελευταίο μέσω της εκστρατείας, έτσι ώστε όταν είναι η σειρά του να εμβολιαστεί, θα είναι σε θέση να το κάνει. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στους νέους.

Αναστασία Ανθούση – Συντονιστής Προσωπικού, Υπουργός Υγείας
Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί պայման έχει υπογραφεί συμβόλαιο για να ξεκινήσει μια εκστρατεία προώθησης πληροφοριών για το μήνυμα «πώς είναι δυνατό το εμβόλιο», ώστε να μπορούμε να ξαναγυρίσουμε τη ζωή μας վեր να επιστρέψουμε στην καθημερινή μας ζωή το συντομότερο δυνατό.

Η εκστρατεία θα στοχεύει σε διαφορετικές ηλικίες, θα χρησιμοποιεί διαφορετικά μέσα ανάλογα με την ομάδα-στόχο, όπως μηνύματα κοινωνικών μέσων, άρθρα εφημερίδων, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Αναστασία Ανθούση – Συντονιστής του Υπουργείου Υγείας
Πάντα είπαμε από την αρχή ότι η επιδημία είναι ένας μαραθώνιος που θα τελειώσει όταν υπάρχει αρκετή ανοσία από τα εμβόλια, το Υπουργείο Υγείας έχει φροντίσει να παράσχει έναν αριθμό εμβολίων για ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου, αλλά μόνο εάν οι άνθρωποι είναι πεισμένος να εμβολιαστεί, ειδικά σε νεαρή ηλικία. Βλέπετε, εάν δεν επιτύχουμε ασυλία, η ύπαρξη εμβολίων δεν σημαίνει τίποτα.

Ερωτηθείς πώς θα μπορούσαν να πείσουν τους ανθρώπους μέσω αυτής της εκστρατείας, η κα Anthony εξήγησε ότι θα προσπαθούσαν να μεταδώσουν αυτό το μήνυμα με απλά λόγια και μηνύματα, επειδή, όπως είπε, οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από όλους αυτούς τους επιστημονικούς όρους.

* Φωτογραφία από αρχείο

Source