Μια εταιρεία Digital Realty συνεργάζεται με την PCCW Global για την παροχή υποθαλάσσιας πύλης καλωδίων στην Ευρώπη

Η εταιρεία Interxion A Digital Realty συνεργάζεται με την PCCW Global για την παροχή υποθαλάσσιας καλωδιακής πύλης στην Ευρώπη

Interxion: Μια εταιρεία Digital Realty Company (NYSE: DLR) και ο κορυφαίος Ευρωπαίος πάροχος λύσεων κέντρου δεδομένων και ουδέτερου cloud coocation, υπέγραψε συμφωνία με την PCCW GLOBAL για τον εντοπισμό της Πακιστάν και εξοπλισμός τερματισμού και διασύνδεσης υποθαλάσσιου καλωδίου υποθαλάσσιου καλωδίου της Ανατολικής Αφρικής (PEACE) στο κέντρο δεδομένων MRS2 της Interxion Μασσαλία, Γαλλία. Η συνεργασία θα επιτρέψει την πρόσβαση χαμηλού λανθάνοντος χρόνου σε περισσότερους από 160 παρόχους συνδεσιμότητας μαζί με πολλαπλές πλατφόρμες περιεχομένου, cloud, gaming και ροής βίντεο.

Το υποθαλάσσιο καλωδιακό σύστημα PEACE υψηλής ταχύτητας 15.000km θα προσφέρει συνδέσεις υψηλής χωρητικότητας και χαμηλού λανθάνοντος χρόνου Κίνα, Ευρώπη και Αφρική. Επιπρόσθετα Γαλλία, το καλώδιο θα προσγειωθεί Μάλτα, Κύπρος, Αίγυπτος, Τζιμπουτί, Κενύα, Πακιστάν και άλλες χώρες και περιοχές με συνεχή επίγεια σύνδεση με Κίνα.

Το καλώδιο PEACE θα είναι το πέμπτο δέκατο υποθαλάσσιο καλώδιο στο οποίο θα προσγειωθεί Μασσαλία, ενισχύοντας περαιτέρω την αξία των Network Hubs που αναπτύσσονται στο PlatformDIGITAL®, την παγκόσμια λύση υποδομής της Digital Realty, στην περιοχή καθώς οι επιχειρήσεις επιδιώκουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και απόδοση για τη διασύνδεση των παγκόσμιων ροών εργασίας. Η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια στρατηγική επέκταση τόσο της πλατφόρμαςDIGITAL® όσο και της κονσόλας σύνδεσης, της πλατφόρμας PCCW Global Defined Interconnection®. Και οι δύο πλατφόρμες επιτρέπουν σε νέους και υπάρχοντες πελάτες να αναπτύξουν και να διαχειριστούν υβριδικές υπηρεσίες πληροφορικής γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα: Οι CIO προβλέπουν πώς θα λειτουργούν οι επιχειρήσεις το 2021

Το Console Connect είναι διαθέσιμο σε πελάτες της Interxion στα MRS1, MRS2 και MRS3, παρέχοντάς τους άμεση πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο οικοσύστημα cloud, SaaS, UcaaS, IX και IoT, καθώς και εκτεταμένη κάλυψη σε περισσότερα από 400 κέντρα δεδομένων σε 47 χώρες παγκοσμίως . Πελάτες Interxion στο Μασσαλία μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση στη νέα υπηρεσία Internet On-Demand του Console Connect, η οποία προσφέρει υψηλής απόδοσης πρόσβαση στο Διαδίκτυο κατ ‘απαίτηση στο κορυφαίο δίκτυο IP Tier 1 της PCCW Global.

Το Interxion’s Μασσαλία Η πανεπιστημιούπολη είναι ένας από τους κορυφαίους ψηφιακούς κόμβους στον κόσμο για τη διηπειρωτική κυκλοφορία δεδομένων με μια ακμάζουσα κοινότητα πολλών παρόχων συνδεσιμότητας, ψηφιακών μέσων και τμημάτων cloud μαζί με τοπικές και παγκόσμιες επιχειρήσεις, παρέχοντας στους πελάτες ένα ισχυρό θεμέλιο για την εκτέλεση των στρατηγικών ψηφιακής μετατροπής και κλίμακας παγκοσμίως.

«Το υγρό περιβάλλον διασύνδεσης της Interxion στο Μασσαλία επιτρέπει στο υποθαλάσσιο καλώδιο PEACE να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις ανάγκες της ζωντανής κοινότητας ενδιαφέροντος στην πανεπιστημιούπολη, ενώ παράλληλα επεκτείνει την εμβέλεια του συστήματος σε επιπλέον αγορές όπως Φρανκφούρτη και Παρίσι», Λέει Sameh Sobhy, Διευθύνων Σύμβουλος, μέση Ανατολή, Τουρκία και Αφρική στο PCCW Global.

«Επιλέγοντας το σωστό κέντρο δεδομένων στο Ευρώπη για να διασυνδεθεί το υποθαλάσσιο καλώδιο PEACE είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για τη διασφάλιση της εμπορικής επιτυχίας του έργου. Γνωρίζουμε ότι με την Interxion έχουμε λάβει τη σωστή στρατηγική απόφαση », λέει Σαν Σιαοχάουα, Διευθύνων Σύμβουλος της PEACE Cable International Network Co. Ltd.

Το σύστημα PEACE θα παρέχει την πιο άμεση και υψηλής χωρητικότητας διαδρομή από Ασία προς το Ευρώπη. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο, είναι ζωτικής σημασίας για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών και καταναλωτικών εφαρμογών. Επιπλέον, το PEACE αναπτύσσει μια υπερσύγχρονη διαμόρφωση «συστήματος εντός συστήματος» που δίνει σε κάθε μέρος την απαιτούμενη ευελιξία για να σχεδιάσει το δικό του υποσύστημα με αναδιαμορφώσιμο εύρος ζώνης για διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια ζωής του καλωδίου.

«Αυτή η συνεργασία με την PEACE και την PCCW Global όχι μόνο ενισχύεται Μασσαλία μέλλον ως διηπειρωτικός κόμβος με πρόσβαση σε υπερσύγχρονες υπηρεσίες επικοινωνίας, αλλά παρέχει επίσης την παγκόσμια είσοδο πελατειακής βάσης της Interxion σε νέες αγορές και τη δυνατότητα σύνδεσης της συχνά γεωγραφικά διασκορπισμένης υποδομής τους σε κοντινή απόσταση από τη συνδεδεμένη κοινότητα μέσω του PlatformDIGITAL®, »Λέει Μάικ Χόλαντς, Ανώτερος Διευθυντής, Ανάπτυξη Αγοράς στο Interxion.

«Το καλώδιο PEACE είναι σε καλή θέση για να συναντήσει την αυξανόμενη ανταλλαγή δεδομένων και κίνησης βίντεο μεταξύ Ευρώπη, Αφρική και Ασία, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις παγκόσμιες ροές εργασίας τους και να εκτελέσουν αποτελεσματικά τις στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού τους. »ε

Source