Μια ηθική επίσκεψη στην αστυνομία που βρίσκεται σε υπηρεσία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ο κυβερνήτης, ο δήμαρχος και ο επαρχιακός αρχηγός της αστυνομίας πραγματοποίησαν ηθική επίσκεψη στις αστυνομικές ομάδες στο Καχραμανμάρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο κυβερνήτης Ömer Faruk Coşkun και ο αρχηγός της αστυνομίας Salim Cebeloğlu επισκέφτηκαν τα σημεία αστυνομίας στις εισόδους της πόλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Kahramanmaraş. Ο κυβερνήτης και ο αρχηγός της αστυνομίας, που συναντήθηκαν με τις αστυνομικές ομάδες, ευχήθηκαν επιτυχία στα καθήκοντά τους και γιόρτασαν το νέο έτος τους. Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Kahramanmaraş, Hayrettin Güngör, προσχώρησε στον Κυβερνήτη και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος επισκέφθηκε τους αστυνομικούς που ήταν εν ενεργεία στην πλατεία Κύπρου. Ενώ γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά, προσφέρουμε σαλάπ και επιδόρπιο στους αστυνομικούς που εργάζονται εδώ

Γιορτάζοντας το νέο έτος του λαού του Kahramanmaraş, ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου Hayrettin Güngör είπε, «Καλωσορίζουμε μια νέα χρονιά. Θέλουμε το νέο έτος να φέρει ειρήνη και ηρεμία τόσο στην πόλη όσο και στην ανθρωπότητα. Περάσαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να περάσουμε από τη διαδικασία πανδημίας, ειδικά με την υποδομή υγείας και τον συντονισμό της χώρας μας, της κυβέρνησής σας και των τοπικών κυβερνήσεων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, τις αστυνομικές μας οργανώσεις και όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μας που συμμετείχαν σε αυτήν τη διαδικασία ».

Ο αρχηγός της επαρχιακής αστυνομίας Salim Cebeloğlu είπε: «Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία στη χώρα, το έθνος και τον Kahramanmaraş. Συνεχίζουμε να καταπολεμούμε την πανδημία που αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους πολίτες μας Kahramanmaraş. “Θα ξεπεράσουμε την πανδημική διαδικασία συνεχίζοντας να ακολουθούμε τις προφυλάξεις χωρίς να μας προκαλούν δυσκολίες, δίνοντας προσοχή στους κανόνες”, είπε.

Source