“Μια καταστροφική χρονιά, για πρώτη φορά δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει”

Ο Emilio Ensue χαρακτήρισε την αλλαγή του χρόνου ως ημέρα ευτυχίας γι ‘αυτόν, ο οποίος μίλησε για μια καταστροφική περίοδο 2020, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να εξηγήσει τι του είχε συμβεί εκείνο το διάστημα, αλλά έστειλε επίσης ένα μήνυμα ευχών για καλύτερες ημέρες το 2021.

Δημοσίευση του APOEL Defender στα κοινωνικά δίκτυα περισσότερα.

Το 2020 ήταν ένα από τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου,: Είμαι ευτυχής να πω αντίο, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Δεν μπορούσα να περάσω χρόνο με την οικογένεια και τον γιο μου φέτος. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, παρόλο που προσπάθησα να εξηγήσω τα πράγματα, δεν τα κατάφερα.

Από την άλλη πλευρά, με δίδαξε να εκτιμώ τις καταστάσεις της ζωής, να ζω μόνο μακριά από τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα χάσετε ο ένας τον άλλον, αλλά σήμερα (χθες, χθες) είναι μια μέρα ευτυχίας για μένα προσωπικά, καθώς είναι η τελευταία ημέρα μιας καταστροφικής χρονιάς. Μερικές φορές στη ζωή πρέπει να περάσουμε από το σκοτάδι για να δούμε ξανά το φως, οπότε πρέπει να συνεχίσω να παίζω, να μεγαλώνω ως άτομο, ως ποδοσφαιριστής, επιστρέφοντας αναμφισβήτητα ως μαχητής που ποτέ δεν παραιτείται, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. ,

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους υποστηρικτές του συλλόγου μου για αυτήν την καταστροφική χρονιά. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου, δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια τι συμβαίνει. Ως παίκτες, αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη, υποσχόμαστε να δώσουμε τα πάντα, θα παλέψουμε για να κάνουμε ξανά αυτό το κλαμπ υπέροχο. Αναμφίβολα, το APOEL θα επιστρέψει ισχυρότερο όπου του αξίζει να είναι νωρίτερα από αργότερα. Σας εύχομαι καλή χρονιά 2021, γεμάτη υγεία και αγάπη.

Source