Μια νέα περίπτωση βιασμού 16 ετών παθήσεων … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η αστυνομία της Ρόδου διερευνά μια υπόθεση ανηλίκου βιασμού, καθώς η μητέρα ενός 16χρονου αγοριού φέρεται να παραπονέθηκε ότι το παιδί της είχε βιαστεί από νέους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εμπλέκονται στην υπόθεση τα παιδιά του διάσημου επιχειρηματία του νησιού και δύο άλλοι φίλοι.

Συγκεκριμένα, η μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού έλαβε ένα μήνυμα από την τάξη της κόρης της ζητώντας από τον νεαρό άνδρα να τη συναντήσει για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο νεαρός συμμαθητής έδειξε στη μητέρα του μηνύματα ότι τέσσερα άτομα τον είχαν βάλει σε ένα αυτοκίνητο, αν και στην αρχή δεν το ήθελε, αλλά μεταφέρθηκε σε ένα πάρκινγκ στο χωριό Σαλάκος, Ιαλυσός, Ρόδος, όπου κάποιος που είναι επίσης φίλος. την βίασε ενώ έλαβε σεξουαλική γελοιοποίηση από άλλους.

Αφού η μητέρα υπέβαλε αίτηση στην αστυνομία, όπως ανέφερε το rodiaki.gr, υπήρχε συναγερμός στα περιφερειακά αστυνομικά όργανα, καθώς οι συγγενείς του 16χρονου κοριτσιού πήγαν από το χωριό Σαλάκος στο χωριό Απόλλωνα, από όπου προέρχονταν οι νεαροί, ανήλικοι. από την αστυνομία. Η αστυνομία στην περιοχή, μέσω της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Ρόδου, μπόρεσε να εντοπίσει και να συλλάβει τέσσερις νεαρούς άνδρες, τους οποίους έφεραν στην ασφάλεια για να κάνουν δηλώσεις.

Δύο από αυτούς απελευθερώθηκαν και οι άλλοι δύο κρατούνται μέχρι να είναι γνωστό τι θα συμβεί. Οι νέοι αρνούνται τους ισχυρισμούς, ενώ το εισαγγελέα της Ρόδου διέταξε ιατρική εξέταση και εξέταση ενός 16χρονου κοριτσιού.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source