Μια προσπάθεια βιασμού ενός 15χρονου νεαρού άνδρα στη Θεσσαλονίκη. “Είμαστε σοκαρισμένοι.” Λέει ο πατέρας του (βίντεο)

25 ετών և 22 ετών κατηγορούμενοι. Πώς περιγράφουν τα μέρη τα γεγονότα;

Η τοπική κοινότητα του Εύοσμου στη Θεσσαλονίκη είναι εξοργισμένη με τη σύλληψη ενός 25χρονου, 22χρονου άνδρα, αφού ένας 15χρονος κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού και παιδικής πορνογραφίας.

“Είμαι απλώς τρελός. «Ήμασταν στους θαλάμους για 16 ώρες, δεν θα μας άφηναν να δούμε το μωρό μας για να μάθουμε τι συνέβη», είπε ο πατέρας στη Μέγα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι ως οικογένεια. “Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτό το κορίτσι το έκανε στον αδερφό μου”, είπε ο αδελφός ενός από τους κατηγορούμενους.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το απόγευμα, όταν ένας 15χρονος άνδρας και ο συνομηλίκος του πήγαν στο σπίτι ενός 22χρονου άνδρα, τον οποίο γνώρισαν μέσω του Instagram. Υπήρχε επίσης ο φίλος του νεαρού άνδρα, 25 ετών.

“Ο 22χρονος ρώτησε τον 15χρονο αν θα πειράζει να τον γυρίσει κατά τη συνουσία. Ο ανήλικος του είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα, υπό την προϋπόθεση ότι το πρόσωπό του δεν ήταν ορατό. «Όταν συνειδητοποίησε ότι το πρόσωπό του ήταν ορατό, ζήτησε από τον 22χρονο να το αφαιρέσει αμέσως».

Μόλις συνειδητοποίησε ότι η δράση τους καταγράφηκε, ο 15χρονος ζήτησε από τον 22χρονο να διαγράψει το βίντεο από το κινητό του.

“Μόλις η κοπέλα ζήτησε να διαγράψει το βίντεο από το κινητό της, ο αδερφός μου το διέγραψε αμέσως”, είπε ο αδελφός ενός από τους κατηγορούμενους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την 15χρονη, το βίντεο δεν διαγράφηκε, αλλά ένας δεύτερος νεαρός προσπάθησε να τον βιάσει.

Σύμφωνα με την περιγραφή του 15χρονου, ο 22χρονος πήγε στην τουαλέτα και ενώ έβαζε τα ρούχα του, ο 25χρονος μπήκε στο δωμάτιο. Ο ανήλικος ήταν έκπληκτος και ρώτησε τι ήθελε. Απάντησε. “Τωρα ειναι η σειρα μου.” Ο ανήλικος απάντησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση, άρχισε να της καταραίνει και να φωνάζει.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδοθεί στις 5 Ιανουαρίου.

“Το παιδί είναι σε απελπισμένη κατάσταση”

Σε μια συνομιλία με τη Μέγα, ο πατέρας ενός 15χρονου παιδιού είπε ότι η κόρη του ήταν σε απελπιστική κατάσταση.

“Τα πράγματα είναι περίπλοκα. Είμαστε σοκαρισμένοι. ” Ο πατέρας του κοριτσιού ζήτησε «δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει τις περιστάσεις».

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source