Μια πρόσφατα χαμένη ευκαιρία για Λέστερ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣLEAGUE-16ότι: MR ET UYT

ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΟΣ ΠΑΛΑΣΟΣ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ: 1-1

Στάδιο: Selhurst Park

Ο “Λέστερ” είχε την ευκαιρία να φτάσει πιο κοντά στο “Λίβερπουλ” με έναν βαθμό, αλλά στο “Crystal Palace” ήταν 1: 1. Έμειναν με 1 πόντο, և καθώς το παιχνίδι συνεχίστηκε, ήταν ικανοποιημένοι.

Στο 10ο λεπτό, ο Σμίχελ έσωσε μετά από μια θέση εκτάρια, μέχρι το 13ο λεπτό, ο Αγιότ έχασε ένα καλό σημείο, και στο 18ο λεπτό, οι “αλεπούδες” κέρδισαν το γκολ του Τόκινς εναντίον του Τόμας. Ωστόσο, η Guaita έσωσε μετά την εκτέλεση του Ianazzo και κράτησε το μηδέν.

Στο 25ο λεπτό, ο “Λέστερ” έχασε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Agioté և Pratt, ενώ στο 28ο λεπτό, η βολή του Townsend βγήκε.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Pratt έκανε ένα ωραίο πέρασμα, αλλά ο Ianazzo έχασε μια απίστευτη ευκαιρία από κοντινή απόσταση, και στο 45ο λεπτό, ο πυροβολισμός του Barnes εκτροπή λίγο.

Στον αγώνα επιστροφής, το Palace ήταν καλύτερο και στο 58ο λεπτό, ο Townsend έκανε ένα πέρασμα από τα δεξιά, και το κόρνερ, έχοντας μια θέση από μια δύσκολη γωνία, έκανε το σκορ 1-0.

Ο “Λέστερ” έσπρωξε από εκεί և πέρα, ին στο 83ο λεπτό ο Μπαρνς έφτασε στο 1-1 με ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Στα 90 + 4, ο Just Astin έκανε μια στροφή από τα δεξιά, αλλά ο Agiotte πυροβόλησε από το ύψος του πέναλτι.

ΠΑΛΑΤΙGuaita, Mitchell, Cuyate, Klein, Tomkins, Riedald (74 ‘McArthur), Sloop (84’ St.), Milivo ,, i ,, Townsend, Bedeke, ha ha

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:Schmeichel, Amarti, Just Astin, Evans, Thomas, Shodri (57 ‘Tillemans), Medi, Barnes, Pratt (66’ Vardi), Agiotte Perez, Ianazzo (72 ‘Gray)

Source