Μια συγκλονιστική εξέλιξη στο Esra Erol! Είπε ότι είμαι στην εκπαίδευση στην Κύπρο, βγήκε στην Αττάλεια! Δεν υπάρχουν νέα μετά από εκείνη την ημέρα …

Νέες εξελίξεις συνεχίζουν να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη στην Esra Erol, το δημοφιλές πρόγραμμα στις οθόνες ATV κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα νέα που αφορούν στενά εκατομμύρια πολίτες είναι συγκλονιστικά. Τα γεγονότα που πραγματοποιούνται στο Esra Erol συνεχίζουν να δημιουργούν στασιμότητα.

Πού και τι συνέβη με τη Fulya Fazilet Kanat, η οποία έκανε εκατομμύρια πολίτες περίεργους;

Στην Esra Erol Τι συνέβη με την Fulya Fazilet Kanat από το τελευταίο τεύχος του προγράμματος; Η Φούλια έφυγε από το σπίτι της θείας της, αφού η Σερίν, ξάδελφος της Φούλια, είπε όλα τα γεγονότα στον θείο της. Από εκείνη την ημέρα, κανείς δεν έχει ακούσει από αυτόν. Ο πατέρας, που ενώθηκε με την Esra Erol για να βρει την κόρη της, θέλει να βρεθεί η κόρη της το συντομότερο δυνατό.

26 χρονών Fulya Fazilet Kanat Συνέχισε την αρχιτεκτονική του εκπαίδευση στην Κύπρο. Η Fulya Fazilet Kanat, η ανώτερη μαθητή της, δήλωσε ότι η εκπαίδευσή της συνεχίζεται κατά τη διάρκεια των πανδημικών διαδικασιών βρίσκεται στα σύνορα της Κύπρου. Ενώ ο πατέρας του πιστεύει ότι η κόρη του είναι στην Κύπρο, ο ανιψιός του Seren. Δήλωσε ότι η Φούλια ήταν στην Αττάλεια και όλα τα γεγονότα ήρθαν στο φως. Άρχισε να ψάχνει την κόρη της παντού, η οποία επίσης σταμάτησε να μένει με τη θεία της στην Αττάλεια, κρυφά από τον πατέρα της.

Ενώ όλοι προσπαθούσαν να συλλέξουν πληροφορίες, αποκάλυψε πολλά πράγματα που είχε πει ο ξάδελφός του. Είπε ότι συναντήθηκε με κάποιον που ονομάζεται Yavuz και ότι αυτός ο άντρας ήταν παντρεμένος και δεν κατάλαβε πλήρως τι είδους φιλία υπήρχε μεταξύ του ξαδέλφου του. Όταν τηλεφώνησε και ρώτησε αν ο Φούλια ήταν μαζί του, είπε ότι συνεργάστηκε μαζί του για μια εβδομάδα.

Έχουν μηνύματα με τον Yavuz …

Όταν ο πατέρας της Esra Erol υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή της κόρης της στο πρόγραμμα, ανακοίνωσε ότι υπήρχαν μηνύματα με τον Yavuz Kaya. Από την άλλη πλευρά, η Σερέν είπε στον πατέρα ότι η κόρη του κοιμόταν στο πεζοδρόμιο με καλυμμένα λουλούδια. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, ο Yavuz Kaya δήλωσε ότι δεν υπήρχε σχέση μεταξύ τους και του νεαρού κοριτσιού.

Είναι με τον Yavuz Kaya;

Για να βρεις το νεαρό κορίτσι Εφαρμογή στο Esra Erol αναρωτιέται αν ο πατέρας είναι με την κόρη του Yavuz. Yavuz Kaya σε αυτές τις διαδικασίες? «Δεν ήξερε το νεαρό κορίτσι, ότι άνοιξε ένα κατάστημα και ζήτησε βοήθεια από την εταιρεία καθαρισμού, ότι το εισερχόμενο προσωπικό έμεινε στο κατάστημα για μια εβδομάδα, ότι τον πήραν από την αστυνομία πριν από 20 ημέρες και είπε για το τι συνέβη. εξέφρασε.

Εξηγώντας σε αυτόν ότι η μόνη σύνδεση μεταξύ τους είναι η επιχείρηση, ο Yavuz Bey εξήγησε ότι έχουν μόνο μια συνέντευξη εργασίας. Δεν έχει βρεθεί τίποτα για το νεαρό κορίτσι. Αυτό που συνέβη με το νεαρό κορίτσι, όπου είναι, είναι πολύ περίεργο.

Source