Μια υποδειγματική εγκατάσταση

πανό8

Αχμέτ ΟΓΑΝ

Συνδέεται με το Τμήμα Αθλητισμού Αθλητική εγκατάσταση Atilla Topaloğluλάμπει με το νέο του πρόσωπο. Το Sports Office ονόμασε την εγκατάσταση, η οποία φιλοξένησε αθλητικές δραστηριότητες στη Λευκωσία για πολλά χρόνια και ονομάστηκε Schools Field στο παρελθόν, μετά τον πρόσφατο διαιτητή ποδοσφαίρου μας Atilla Topaloğlu. Η συντήρηση, ο καθαρισμός και ο εξωραϊσμός της εγκατάστασης, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως από τους κατοίκους της Λευκωσίας για σπορ, παίρνει πλήρη βαθμολογία από το αθλητικό κοινό και εκτιμάται ιδιαίτερα.

Ersoy Çetinkaya διαφορά
Το Atilla Topaloğlu Sports Facility, όπου οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν σπορ σε ένα όμορφο και υγιές περιβάλλον, δείχνουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον κάθε μέρα, ειδικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Ο Ersoy Çetinkaya, ένας από τους πρώην επιτυχημένους αθλητές μας που εργάζονται στο Atilla Topaloğlu Sports Facility που συνδέεται με το Sports Sports, εργάζεται πολύ εντατικά. Ο Ersoy Çetinkaya, ο οποίος εκπληρώνει σχεδόν πλήρως κάθε εργασία, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης, του καθαρισμού, της κοπής του γκαζόν και του ελέγχου των προβολέων, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια εργαζόμενος αφοσιωμένος στην εγκατάσταση κάθε μέρα της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου.

πανό134

Οι πολίτες συμμορφώνονται επίσης με τους κανόνες που έχουν τεθεί
Η συμμόρφωση των πολιτών που έρχονται στην αθλητική εγκατάσταση Atilla Topaloğlu για αθλητισμό και άσκηση συμβάλλει επίσης στην καθαριότητα και την τάξη. Μεταξύ των κανόνων που πρέπει να ακολουθούνται στην εγκατάσταση, είμαστε ευαίσθητοι στο ότι δεν ρίχνουμε τσιγάρα, τσίχλες, ξηρούς καρπούς και εύφλεκτες ουσίες στην πίστα. Τα κατοικίδια, τα καροτσάκια, τα skateboards ή παρόμοια είδη απαγορεύεται επίσης να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις όπου απαγορεύεται η είσοδος στην πίστα με ποδήλατα, μοτοσικλέτες και ακόμη και λασπώδη παπούτσια.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις 04:00 έως τις 21:00 το πρωί
Στην εγκατάσταση, η οποία είναι μια υποδειγματική αθλητική εγκατάσταση, υπάρχουν δύο χώροι γυμναστικής όπου μπορούν να γίνουν διάφορα αθλητικά κέντρα, καθώς και ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με γήπεδο, ένα μονοπάτι 8 λωρίδων και μια λέσχη Athletics Federation.
Το γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο χρησιμοποιείται για προπονήσεις ποδοσφαίρου και αγώνες εδώ και χρόνια, είναι σε άριστη κατάσταση.
Στην αθλητική εγκατάσταση, όπου οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν και να ασκηθούν από τις 04:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, το όνομα του αείμνηστου Atilla Topaloğlu διατηρείται επίσης ζωντανό, ενώ οι πολίτες είναι υποδειγματικοί στην εξυπηρέτηση, τον καθαρισμό και τη συντήρηση.


Ενημερώθηκε στις: 10 Ιανουαρίου 2021, 14:26

.Source