Μια φορά την ώρα στην Κύπρο Τηλεοπτική Σειρά Επεισόδιο 4 Πλήρης Παρακολούθηση! 22 Απριλίου 2021 Μια φορά στην Κύπρο, Δείτε το τελευταίο επεισόδιο One Piece Youtube! – Νέα Άγκυρα

Once Once a Time in Cyprus TV Series, Episode 4, Παρακολουθήστε το TRT 1! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ο Bir Zamanlar Kıbrıs, μία από τις νέες παραγωγές των οθονών TRT1, κλειδώνει το κοινό στην οθόνη με τα νέα του επεισόδια. Η Κυπριακή επιχείρηση αναφέρεται στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά από το πρώτο της επεισόδιο. Οι Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu και Pelin Karahan είναι στο καστ της σειράς, η οποία προσελκύει την προσοχή με τις συναρπαστικές και γεμάτες δράση σκηνές της. Η παραγωγή έρχεται στην οθόνη στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης.

Τι συνέβη στο επεισόδιο 3 του κάποτε στην Κύπρο;

Η νέα σειρά οθονών TRT1, Once Upon a Time, η Κύπρος ήρθε στην οθόνη με το 3ο επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα. Στο τελευταίο μέρος της παραγωγής, το οποίο ακολουθείται με ενδιαφέρον, ο Κεμάλ προσπαθεί να συνεχίσει τον αγώνα με μεγάλο πόνο, ενώ ο πολίτης της Άγκυρας αρχίζει να προετοιμάζεται για μια επιχείρηση που σημαίνει αυτοκτονία. Με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς γεμάτο ενθουσιασμό, το κοινό έκλεισε ξανά το κοινό.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Once Upon a Time Κύπρου, που εμφανίστηκε στην οθόνη την περασμένη εβδομάδα, ο Κεμάλ υπέστη μεγάλη καταστροφή μετά την είδηση ​​του θανάτου της κόρης του και της γυναίκας του. Δεν θέλει πια τίποτα από τη ζωή για τον εαυτό του. Ωστόσο, πρέπει να επιβιώσει για να πάρει τον πατέρα του, του οποίου η κατάσταση επιδεινώνεται, και το γκρουπ, το οποίο μειώνεται μέρα με τη μέρα, στην πόλη σκηνών που ιδρύθηκε από τους κατοίκους της Άγκυρας. Ο Κεμάλ αποφασίζει να θυσιάσει τον εαυτό του για να περάσει τη συνοδεία μέσω του σημείου ελέγχου. Ωστόσο, υπάρχει κάποιος που αντιλαμβάνεται την κατάσταση. Εν τω μεταξύ, το πτώμα της οικογένειας του Μαγιόρ συσσωρεύτηκε τραυματισμένο στην Άγκυρα και τη Λευκωσία αναλαμβάνει δράση για αποστολή στην Τουρκία. Αποφασίζει να κρατήσει τον Βρετανό ανώτατο επίτροπο στο νησί μόνο του και να χρησιμοποιήσει την τελευταία του κάρτα ατού. Η cinci και η κόρη της φεύγουν από τη φυλακή όπου μένουν για πρώτη φορά. Ο Ayşe, ο αρραβωνιαστικός της Άγκυρας, πρόκειται να τρελαθεί για τον άντρα που αγαπά.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του 4ου επεισοδίου του Once Once a Time στην Κύπρο;

Μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Once Upon a Time Cyprus, που εμφανίστηκε στην οθόνη την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ του νέου επεισοδίου της παραγωγής. Οι σκηνές των συγκρούσεων επέστησαν την προσοχή στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς. Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου όπου φαίνεται ότι οι Τούρκοι συνεχίζουν να πολεμούν, η απόφαση του Ayşe να πάει στην Κύπρο ήταν εκπληκτική. Η σειρά θα μεταδοθεί σε οθόνες TRT1 απόψε στις 20:00 με το νέο της επεισόδιο.

Source