Μιλώντας στην Cyprus Post, ο Erhan Arıklı είπε, “το συντομότερο δυνατό”

Μιλώντας στο Cyprus Post, ο Ερχάν Αρίκλι ζήτησε ημερομηνία εκλογής

Ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας τις εκλογές μετά την κρίση της Προεδρίας έφερε ξανά τις “πρόωρες εκλογές” στην ημερήσια διάταξη. Μιλώντας στο Κυπριακό Ταχυδρομείο, ο κυβερνητικός εταίρος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ερχάν Αρλί, έστειλε ένα κρίσιμο μήνυμα στον συνεργάτη του UBP, δηλώνοντας ότι περιμένουν την «νωρίτερη εκλογική ημερομηνία» …

Μιλώντας στο Cyprus Post, ο Ερχάν Αρίκλι ζήτησε ημερομηνία εκλογής

VATAN Mehmet

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Cyprus Postμιλώντας σε Ερχάν Αρίκλι, περιμένει σύντομα μια ημερομηνία εκλογής …

Πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης (YDP) Ερχάν ΑρίκλιΥπενθυμίζοντας ότι από την αρχή έπεσαν το ρεκόρ του καθορισμού ημερομηνίας εκλογής για συνεργασία στην κυβέρνηση «Είμαστε έτοιμοι για τον καθορισμό των εκλογών το νωρίτερο. Ωστόσο, αυτή η ημερομηνία είναι απόφαση του συνεργάτη μας UBP » είπε.

Ο πρωθυπουργός Χαμάζα Έρσαν Σανέραπευθύνθηκε στην αντιπολίτευση με πρόσκληση στο κοινοβούλιο, επισημαίνοντας την ανάγκη για «συναίνεση» σε ημερομηνία σχετικά με αυτό το θέμα.

Ο Σάνερ είπε ότι η έξοδος του στο κοινοβούλιο ήταν «συναισθηματική» ή «εξοργισμένη». Cyprus Postκαι εξήγησε ότι “δεν υπάρχει βήμα πίσω από την απόφασή του, στέκεται πίσω από αυτό”.

Ενώ το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP), το οποίο δείχνει τον Απρίλιο, δείχνει θετική προσέγγιση σε αυτό το ζήτημα, το Λαϊκό Κόμμα (HP) είναι προσεκτικό για το ζήτημα, αν και ήταν το κόμμα που “απέσυρε” την προηγούμενη κυβέρνηση.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source