Μουζουράκης για παρενόχληση. Στην ηλικία των 14 μου στιγματίστηκε λόγω της εμπειρίας, μέχρι την ηλικία των 23 δεν το είπα πουθενά (βίντεο)

Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση. Στην ηλικία των 14 μου στιγματίστηκε από την εμπειρία, μέχρι την ηλικία των 23 δεν το είπα πουθενά. Ο τραγουδιστής μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο Πάνος Μοζουράκης μοιράστηκε τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής με το τηλεοπτικό κοινό. Ο τραγουδιστής μίλησε για την παιδική του ηλικία, τη σταδιοδρομία του στη μουσική, ενώ σε σχέση με αυτό που αποκαλύφθηκε για το κοινό, μίλησε για την προσωπική τραυματική του ιστορία όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Από την Ελβετία στην Ελλάδα

Γεννήθηκα στην Ελβετία, ήρθαμε στην Ελλάδα όταν ήμουν 8 ετών. Ο πατέρας μου ήθελε να μας μεγαλώσει στην Ελλάδα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη. Το είχαμε στο μυαλό μας σαν παράδεισος στην Ελλάδα. Στην ηλικία των 14, ο πατέρας μου με έπιασε να καπνίζω, έβαλε τον μεγαλύτερο αδερφό μου, τον Μανώλη, και ο πρεσβύτερος με πήρε υπό τη φροντίδα του, αλλά μου άρεσε γιατί ήμασταν φίλοι. Έγραψα το μισό τραγούδι για τον πατέρα μου στο αεροπλάνο όταν ανακάλυψα ότι ήταν άρρωστος και οι άλλοι μισοί στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι τυλιγμένοι στο κρεβάτι του, μας είπε ότι ήμουν γεμάτος, θα μπορούσα να φύγω, μας είπε να προχωρήσουμε. Την ημέρα που με πήρε ο αδερφός μου, είπε ότι ο μπαμπάς μου είχε φύγει, ένιωσα αγκαλιασμένος στην πλάτη μου, νομίζω ότι η Μαρία με αγκαλιάζει, κοιμόταν. Το άγγιγμα ήταν τόσο πραγματικό, μπορούσα να νιώσω τον μπαμπά μου να μου στέλνει μηνύματα.

Τραυματική εμπειρία στις 14η

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει τους ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων. «Φοβάμαι πολύ να δείξω το δάχτυλό μου και να το δείξω σε κάποιον χωρίς να γνωρίζω όλα τα γεγονότα. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να υποστηρίξουμε. Έχω περάσει ένα τέτοιο στάδιο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το έχουν βιώσει αυτό. Δεν γίνεται μόνο στο θέατρο. Μιλάμε για τον θείο μου, μιλάμε για έναν οικογενειακό φίλο, έναν κουρέα καφέ, που με έβαλε σε ένα αυτοκίνητο και με οδήγησε στο δάσος.

Ήμουν στιγματισμένος για μια τέτοια εμπειρία όταν ήμουν 14 ετών, δεν είπα σε κανέναν μέχρι που ήμουν 23 ετών. Και καταλαβαίνω πώς είναι να νιώθεις ένοχος. Οι φίλοι μου στους οποίους μίλησα επίσης υπέφεραν άσκοπα. «Εμείς, τα ναρκωτικά και η κακοποίηση παιδιών είναι η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο».

Πρώτη εμφάνιση στο κατάστημα

Την πρώτη φορά που τραγούδησα στο κατάστημα, είχα πυρετό. Το 2001, ήρθα στην Αθήνα για 300 ευρώ. Μόλις επέστρεψα από το στρατό և Πρέπει να σας πω ότι υπήρχαν και καταχρήσεις εκεί. Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για το πώς ο υπεύθυνος τον μετέφερε στον Σταυρό στο Νότο μετά από πολλή προσπάθεια και επιμονή. Ο τραγουδιστής περιέγραψε πώς τον άκουσε τελικά, նայած παρόλο που έκλεισε το συγκρότημα, τον πήραν ακόμη και για ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Η κα Ελένη, μητέρα του Πάνου, μίλησε στην κα. «Ήταν ήσυχος, δειλός, έτρωγε πολλά», είπε η μητέρα του. Συχνά λιποθυμούσε. Στην αρχή φοβόμουν, αλλά στο τέλος ήταν στα νεύρα του. ” Η μητέρα του ανακάλυψε ακόμη και ότι κάποιος τον είχε ακούσει να τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, έτσι ξεκίνησαν όλα. “Τον λέω να είναι επιτυχής στη ζωή, να μην οδηγεί καλάμι.” ολοκλήρωσε τη μητέρα του τραγουδιστή.

Πηγή: protothema.gr

Source