“Μου ζητήθηκε να αποχωρήσω από τις προεδρικές εκλογές”

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας, Αναπληρωτής Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP), Zorlu Töre, ανακοίνωσε ότι του ζητήθηκε να αποχωρήσει από τις εκλογές που θα διεξαχθούν για την Προεδρία της Συνέλευσης της Δημοκρατίας.

Ο Töre χρησιμοποίησε επίσης τις λέξεις “Το κόμμα μας δεν το άξιζε αυτό” στη γραπτή του δήλωση σχετικά με το θέμα.

Ο Töre δήλωσε επίσης ότι δήλωσε πολλές φορές ότι η αποχώρηση των δύο υποψηφίων ήταν λανθασμένη στο συνέδριο του UBP, και κατά τη διάρκεια των εκλογών που θα διεξαχθούν για την Προεδρία της Συνέλευσης, κατά τη διαδικασία καθορισμού του υποψηφίου, ο Töre είπε, “Αυτός είναι ο τρόπος που το θέλει αυτό, το άλλο κόμμα το θέλει, υποσχεθήκαμε σε αυτήν την οικογένεια” σημείωσε ότι ζητήθηκε.

“Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΡΧΗ

Στη γραπτή του δήλωση, ο Töre τόνισε ότι η αγάπη και η εμπιστοσύνη του λαού γι ‘αυτόν είναι η υψηλότερη εξουσία γι’ αυτόν και είπε: «Για περισσότερα από πενήντα χρόνια, εργάζομαι πνευματικά και επιστημονικά με τα εθνικά θέματα του τουρκικού έθνους, τα οποία έχω την τιμή να είμαι η εθνική επιβίωση και μέλος του τουρκοκυπριακού λαού. Στην πολιτική μου ζωή, η εθνική μας αιτία ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. “Δούλεψα με μεγάλη αποφασιστικότητα για να κρατήσω ζωντανό το πνεύμα των mujahideen και της δύναμης.”

“Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι η ασχήμια που βιώνει η αποχώρηση δύο υποψηφίων στη σύμβαση UBP είναι πολύ λάθος” στη δήλωση τιμής του.

Σημειώνοντας ότι ανέλαβε την προεδρία του συμβουλίου τέσσερις φορές σύμφωνα με την ανάθεση που του δόθηκε, ο Töre είπε: «Δούλεψα για την πατρίδα, την πατρίδα, το κράτος μας, τις σημαίες μας και την ανεξαρτησία μας κατά την παιδική μου ηλικία, τη νεολαία και όλα τα στάδια της ζωής μου. “Θα συνεχίσω στην ίδια γραμμή στην επόμενη ζωή μου.”

“ΖΗΤΩ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ”

Ο Töre δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών της Συνέλευσης της Δημοκρατίας, μου ζητήθηκε να αποχωρήσω από την υποψηφιότητα λέγοντας ότι “μου ζητήθηκε να αποχωρήσω από την υποψηφιότητα λέγοντας ότι αυτό το μέρος το θέλει με αυτόν τον τρόπο, αυτό το μέρος το θέλει έτσι, το άλλο κόμμα το θέλει έτσι, υποσχεθήκαμε σε αυτήν την οικογένεια”, και δήλωσε ότι υποβλήθηκαν προτάσεις σε ορισμένους υπουργούς και βουλευτές.

“ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ”

«Το πάρτι μας δεν το άξιζε. Ο Töre είπε ότι είδε ότι η ευαισθησία, η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια των ανθρώπων σε εθνικά και πνευματικά θέματα αποτελούν τον χαρακτήρα των οργανώσεων του κόμματος, των μελών μας και του λαού μας.

“ΟΔΗΓΙΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΝΚΤΑ”

«Πάντα ήμουν με τους ανθρώπους μας σε καλές και κακές μέρες. Θα συνεχίσω να είμαι. Ο ηγέτης της ελευθερίας μας Δρ. Ο Fazıl Küçük και ο ιδρυτής μας Πρόεδρος Rauf Raif Denktaş ως οδηγός για τον εαυτό μου. Θα συνεχίσω να ακολουθώ τα χνάρια τους. Θα το ανακοινώσω στο κοινό ».

ΕΤΣΙ

Source