Μπήκε στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, έκοψε τα μαλλιά του, τον χτύπησε

πανό99

Eniz ORAKCIOĞLU

Η İ.K., η οποία εισέβαλε στο σπίτι του πρώην συζύγου της στη Λευκωσία, έκοψε και χτύπησε τα μαλλιά της γυναίκας που κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά της, συνελήφθη για τα εγκλήματα «ανοίγματος σπιτιού τη νύχτα, βιασμού της περιουσίας και κτυπήματος».

Ο ύποπτος ενώθηκε χθες ενώπιον του Ανώτερου Δικαστή Rauf Kürşat στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και του δόθηκαν 3 εντάλματα κράτησης.

Ο αστυνομικός Alparslan Yavuz, ο οποίος κατέθεσε το ζήτημα, δήλωσε ότι ο ύποπτος İ.K. εισήλθε στην κατοικία της πρώην συζύγου του πηδώντας από τον τοίχο του κήπου την 1η Ιανουαρίου 2021 στις 01:30 και ανοίγοντας την πόρτα της κρεβατοκάμαρας που ήταν ξεκλείδωτη και εισερχόμενη, διέπραξε το έγκλημα «άνοιγμα σπιτιού τη νύχτα».

πανό134

Ο Γιαβούζ είπε ότι ο ύποπτος είχε επιτεθεί στην περιουσία και έκοψε τα μαλλιά της συζύγου του, που κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα με ψαλίδι, το οποίο δεν είχε καθοριστεί ακόμη, και στη συνέχεια κάλυψε το πρόσωπό του με ένα πάπλωμα και χτύπησε διάφορα μέρη του σώματός του αφού το παρατήρησε.

Μετά την καταγγελία, ο Γιαβούζ δήλωσε ότι ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ότι η έρευνα που ξεκίνησε σχετικά με το ζήτημα συνεχίζεται, ότι η δήλωση του υπόπτου θα επιβεβαιωθεί και θα απορριφθεί, και οι κάμερες στην περιοχή θα εξεταστούν, οπότε ζήτησε από τον ύποπτο να κρατηθεί στην αστυνομία για 3 ημέρες.

Μιλώντας μετά την μαρτυρία της αστυνομίας, ο ύποπτος δήλωσε ότι δεν είναι ένοχος.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, ο ανώτερος δικαστής Rauf Kürşad διέταξε τον ύποπτο να κρατηθεί από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.


Ενημερώθηκε στις: 3 Ιανουαρίου 2021, 10:27

Source