ΜΠΑΡΓΑΝ. “Δεν περίμενα αυτό / γιατί να μην βρω καλύτερο συμβόλαιο;”

Ρίξτε μια ματιά στις δηλώσεις του Kenan Bargan μετά τη νίκη επί του APOEL στο Cablenet.

«Ακολούθησα τη σκηνή, ήξερα ότι ο Romo είχε μια καλή κεφαλιά, ήμουν σε θέση να στείλω την μπάλα στον καθαρό. Η σοφία είναι ότι δεν περίμενα να εμφανιστεί η μπάλα στα δίχτυα. Ευτυχώς, το αποτέλεσμα παρέμεινε, եցինք κερδίσαμε. Αν το δούμε όλα αυτά από την αρχή του έτους, κανείς δεν περίμενε αυτά τα αποτελέσματα. Ωστόσο, καταφέραμε να ηρεμήσουμε την ομάδα μας. Τα τελευταία παιχνίδια καταλαβαίνω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου և να με βοηθήσει. Γιατί να μην βρείτε καλύτερο συμβόλαιο με άλλη ομάδα; “Το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι απρόβλεπτο. Ελπίζω να έχουμε κάτι θετικό από το επόμενο παιχνίδι με την AEL.”

Ρίξτε μια ματιά στις δηλώσεις του Kenan Bargan μετά τη νίκη επί του APOEL στο Cablenet.

«Ακολούθησα τη σκηνή, ήξερα ότι ο Romo είχε καλή κεφαλιά, ήμουν σε θέση να στείλω την μπάλα στο δίχτυ. Η σοφία είναι ότι δεν περίμενα να εμφανιστεί η μπάλα στα δίχτυα. Ευτυχώς, το αποτέλεσμα παρέμεινε, եցինք κερδίσαμε. Αν το δούμε όλα αυτά από την αρχή του έτους, κανείς δεν περίμενε αυτά τα αποτελέσματα. Ωστόσο, καταφέραμε να ηρεμήσουμε την ομάδα μας. Τα τελευταία παιχνίδια καταλαβαίνω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου և να με βοηθήσει. Γιατί να μην βρείτε καλύτερο συμβόλαιο με άλλη ομάδα; Το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι απρόβλεπτο, եմ ελπίζω να έχουμε ένα θετικό παιχνίδι από το επόμενο παιχνίδι με την AEL. “

Ρίξτε μια ματιά στις δηλώσεις του Kenan Bargan μετά τη νίκη επί του APOEL στο Cablenet.

«Ακολούθησα τη σκηνή, ήξερα ότι ο Romo είχε καλή κεφαλιά, ήμουν σε θέση να στείλω την μπάλα στο δίχτυ. Η σοφία είναι ότι δεν περίμενα να εμφανιστεί η μπάλα στα δίχτυα. Ευτυχώς, το αποτέλεσμα παρέμεινε, եցինք κερδίσαμε. Αν το δούμε όλα αυτά από την αρχή του έτους, κανείς δεν περίμενε αυτά τα αποτελέσματα. Ωστόσο, καταφέραμε να ηρεμήσουμε την ομάδα μας. Τα τελευταία παιχνίδια καταλαβαίνω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου և να με βοηθήσει. Γιατί να μην βρείτε καλύτερο συμβόλαιο με άλλη ομάδα; “Το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι απρόβλεπτο. Ελπίζω να έχουμε κάτι θετικό από το επόμενο παιχνίδι με την AEL.”

Source