ΜΠΙΝΤΕΟ. Η YouTuber κατέστρεψε τη BMW և συνελήφθη | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι οπαδοί του BMX γνωρίζουν τον 27χρονο Ράιαν Τέιλορ από τα αθλήματα, καθώς και από τα κοινωνικά δίκτυα όπου κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια οπαδούς, ειδικά εξαιτίας των αντι-κομφορμιστικών βίντεο που ανέβηκαν στο YouTube.

Στην τελευταία περίπτωση, φυσικά, είχε την ατυχία να συλληφθεί από την ισπανική αστυνομία, καθώς είχε διαπράξει πολλές παράνομες πράξεις μαζί με τους φίλους του. Πιο συγκεκριμένα, στο θέρετρο Marbella, ο Taylor εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να επιδείξει τις οδηγικές του ικανότητες πίσω από το τιμόνι της γενιάς BMW Σειρά 3 E46. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με την απαραίτητη συνοδεία των συνεργατών του, που τον ενθάρρυναν να συνεχίσει να προκαλεί τόσο επικίνδυνη οδήγηση όσο και άγνοια του κινδύνου.

Όλα ξεκίνησαν με το στοίχημα που έκανε με τους φίλους του: θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την παλιά BMW; Άρχισε λοιπόν να οδηγεί σε χωματόδρομους και χωράφια, ανεβαίνοντας στις ακτές, μέχρι που το γερμανικό φορείο έφυγε λόγω μηχανικής δυσλειτουργίας. Στη συνέχεια, η εταιρεία Taylor αποφάσισε να σπρώξει το αυτοκίνητο σε μια βαθιά τάφρο. Σύμφωνα με ξένες εκθέσεις, οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν αμέσως, όπου βρήκαν μια εγκαταλελειμμένη BMW, συνέλαβαν το βρετανικό YouTuber επειδή δεν τήρησε τον κωδικό κυκλοφορίας, καθώς και επειδή δεν είχε άδεια.

https://www.youtube.com/watch?v=r90jj5Bifw:

Πηγή: www.newsauto.gr

Source