Μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε κάποιες επεκτάσεις εντός 10 ημερών – BRTK

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner επιτάχυνε τις μελέτες οικονομικού και οικονομικού σχεδιασμού του 2021 παράλληλα με τη διαδικασία Covid, αφού η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης και επισκέφθηκε την Άγκυρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε ξεχωριστά τους κορυφαίους οικονομικούς οργανισμούς της χώρας και έλαβε τις απόψεις του.

Ο πρωθυπουργός Σάνερ είπε: «Μπορώ να δηλώσω ξεκάθαρα ότι ως κυβέρνηση, έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε σε ορισμένα έργα για τη βελτίωση της οικονομίας. Το κοινό-στόχος μας είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση και ο τουρισμός. Μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε κάποιες επεκτάσεις εντός 10 ημερών ».

Ο Πρωθυπουργός Ersan Saner, 2021 Έτος Οικονομικού και Δημοσιονομικού Σχεδιασμού Türkiye’il θα υπογραφεί άκουσε τις απόψεις των οικονομικών οργανισμών σχετικά με το νέο χρηματοδοτικό πρωτόκολλο.

Ο Πρωθυπουργός, η Ένωση Προμηθευτών, το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο δέχτηκαν την Ομάδα Αλληλεγγύης Trades ξεχωριστά.

Ο Saner είπε: «Μπορώ να δηλώσω ξεκάθαρα ότι ως κυβέρνηση, έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε σε ορισμένα έργα για τη βελτίωση της οικονομίας. Πρώτα απ ‘όλα, να αυξήσουμε τον αριθμό των ανθρώπων στη χώρα, όπου το κοινό-στόχος μας είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση και ο τουρισμός. Σε αυτό το πλαίσιο, μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε κάποιες επεκτάσεις εντός 10 ημερών ».

Χθες, οι μολυσματικές ασθένειες στην κορυφή του διοικητικού συμβουλίου με τον Saner υπενθύμισαν ότι η μακροχρόνια συνάντηση συνειδητοποίησε, “διαμόρφωσε το έτος 2021, την Πατρίδα της Τουρκίας σχετικά με την οικονομική και την επεξεργασία του πρωτοκόλλου χρηματοοικονομικής συνεργασίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την εμπιστοσύνη μου που θα προσφέρει πολύ σημαντική συμβολή”, είπε.

Ο Saner είπε: «Ψάχνουμε τρόπους για να φέρουμε 30 χιλιάδες μαθητές και ανθρώπους που μπορούν να έχουν σχεδόν 10 χιλιάδες κατοικίες στη χώρα. Έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο της δουλειάς μας και νομίζω ότι αυτό θα διαμορφωθεί την επόμενη εβδομάδα. “Θα το μοιραστούμε μαζί σας τον Ιανουάριο.”

Δηλώνοντας ότι πιστεύουν ότι μπορούν να επιτύχουν την εγγραφή στο Hellim, ο πρωθυπουργός Σάνερ τόνισε ότι θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για το πρωτόκολλο χρηματοοικονομικής συνεργασίας του 2021 τον Ιανουάριο.

Source