Μπούντεντζελζερ. “Πρέπει να εκτιμήσουμε πόσο ξεχωριστό είναι ο John On”

Μπλε Νησί

Ο Mike Budenholzer σταμάτησε τον Nis Anis Antetokunbo σε ένα πλούσιο παιχνίδι νωρίς την Τρίτη (5/1) μετά τη νίκη επί των Bucks επί των Pistons. Ο προπονητής της ομάδας του Μιλγουόκι έβγαλε το καπέλο του στους αντιπάλους του, ο οποίος συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι τον τελικό, αλλά ο Μπόμπι Πορτίς, ο οποίος προσαρμόζεται στο σύνολο, εργάζεται σκληρά και αρχίζει να βοηθάει την άμυνα.

Λεπτομέρειες για το τι είπε ο Mike Budenholzer.

«Ο John On είχε πολύ καλή απόδοση, είχε πολύ καλά περάσματα, ήταν πολύ συγκεντρωμένος απόψε. Πρέπει να αξιολογήσουμε πόσο ξεχωριστό είναι, πόσο βελτιώνεται. Νιώθει άνετα σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, μπροστά σε πολλά σώματα, είναι έτοιμος για οτιδήποτε.

Ως ομάδα, θέλουμε πάντα να είμαστε επιθετικοί, προσπαθούμε να μπαίνουμε στη ρακέτα, αλλά έχουμε επίσης καλό χώρο για να πυροβολήσουμε. Το Ντιτρόιτ συνέχισε να παίζει, είναι μια σκληρή ομάδα, ένας καλός προπονητής αγωνίζεται. Θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει τον αγώνα λίγο καλύτερα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα εργαστούμε.

Κυκλοφόρησε καλά την μπάλα κατά τη διάρκεια του περάσματος, ήμασταν γρήγοροι από το ένα άκρο του δαπέδου στο άλλο, αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει να παίξουμε άμυνα, από εκεί ξεκινούν όλα. Ο Portis κάνει καλή δουλειά στην άμυνα, μαθαίνει τον τρόπο μας, είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι μπορεί να μας δώσει, μαθαίνουμε από αυτόν, αλλά προς το παρόν είναι πολύ συγκεντρωμένος και θα συνεχίσει να βελτιώνεται.«

Source