Μπόρις γιος Ονσον. Η Αγγλία μπλοκάρει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου (βίντεο)

Σχετικά με τον σκληρό αποκλεισμό που ανακοινώθηκε στην Αγγλία από τον Boris John Onson Νέα μέσα χρησιμοποιούνται από τα μεσάνυχτα σήμερα

Ο τρίτος εθνικός αποκλεισμός στη Βρετανία ανακοινώθηκε από τον Μπόρις Τζον Ονσον προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση μεταλλάξεων κοροναϊού.

“Πρέπει να εμποδίσουμε το έθνος”, είπε σε δήλωση. για να βοηθήσετε στην εκστρατεία εμβολιασμού στο ΗΒ.

Δείτε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, τα νέα μέτρα έκτακτης ανάγκης θα τεθούν σε ισχύ τα μεσάνυχτα.

Ο Μπόρις Τζον Ονσον ξεκίνησε λέγοντας ότι οι συλλογικές προσπάθειες θα ήταν αποτελεσματικές στην καταπολέμηση της παλιάς έκδοσης του ιού, αλλά η νέα μετάλλαξη εξαπλώνεται με ανησυχητικό ρυθμό 50% -70%.

Τα νοσοκομεία στη χώρα δέχονται μεγαλύτερη πίεση από ποτέ և Τα νοσοκομεία στην Αγγλία έχουν αυξηθεί κατά 30% την τελευταία εβδομάδα. “Είναι σαφές ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα”, είπε.

Ο John Onson ανακοίνωσε έναν εθνικό αποκλεισμό για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πολίτες θα κληθούν να μείνουν στο σπίτι και οι εργαζόμενοι να εργαστούν από το σπίτι. Όλα τα σχολεία θα κλείσουν, όπως και όλα τα καταστήματα εκτός από την πώληση βασικών ειδών.

Η μεταφορά από το σπίτι επιτρέπεται μόνο για 5 λόγους.

  • Εάν χρειαστεί να πάτε στη δουλειά
  • Απόκτηση βασικών τροφίμων και φαρμάκων
  • Εκπαιδεύστε με άλλο άτομο
  • Παροχή φροντίδας τρίτων
  • Ζητήστε ιατρική βοήθεια

Οι ηγέτες του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης της χώρας (NHS) έχουν προηγουμένως προειδοποιήσει ότι τα νοσοκομεία σε πολλές περιοχές δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τη συνεχιζόμενη αύξηση των περιπτώσεων και ζήτησαν την αύξηση του επιφυλακτικού στο υψηλότερο επίπεδο, στο 5ο επίπεδο.

“Χωρίς περαιτέρω δράση, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος το NHS να υπερφορτωθεί σε πολλές περιοχές τις επόμενες 21 ημέρες”, ανέφερε η δήλωση.

“Επί του παρόντος, υπάρχουν πολύ υψηλοί ρυθμοί μετάδοσης στην κοινότητα. “Υπάρχουν πολλοί παθιασμένοι ασθενείς σε νοσοκομεία και μονάδες εντατικής θεραπείας”, ανέφεραν. “Οι περιπτώσεις αναπτύσσονται σχεδόν παντού στα περισσότερα μέρη της χώρας, κυρίως λόγω μιας νέας, πιο μεταδοτικής μετάλλαξης στον ιό”, πρόσθεσαν.

Στις 2 Ιανουαρίου, οι εισαγωγές νοσοκομείων στη χώρα υπερέβησαν τον μέγιστο αριθμό που παρατηρήθηκε κατά το πρώτο κύμα της επιδημίας, φτάνοντας τις 3145.

Η Βρετανία κατέγραψε αριθμό ρεκόρ των υποθέσεων Covid-19 σήμερα – 58.784 περιπτώσεις, 40 407 επιπλέον θανάτους. Περισσότερες από 50.000 νέες υποθέσεις παραμένουν τις τελευταίες επτά ημέρες.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source