Μυστηριώδης απόδραση από τη φυλακή

πανό99

Doğan SAMER

Υπό κράτηση στην Κεντρική Φυλακή Alexsandr Satlaev, από τη φυλακή χθες το βράδυ έλατο έκανε.

Ο Satlaev, ο οποίος μπήκε στο ημερολόγιο και έκρυψε στη φυλακή, πήρε την ευκαιρία να ανοίξει την πόρτα όταν το καλάθι τροφίμων μπήκε στη φυλακή και έφυγε από εκεί που ήταν.

Ενώ ο Alexsandr Satlaev πλησίαζε τον Dikmen, εντοπίστηκε και πιάστηκε από αστυνομικές ομάδες στο σταθερό κέντρο ελέγχου. Και από εδώ, ο φυγάς έτρεξε και εξαφανίστηκε, παρόλο που ένα από τα παπούτσια του γλίστρησε από τα πόδια του.

Στην ανάρτηση στη σελίδα κοινωνικών μέσων της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας, δηλώθηκε ότι “Όσοι βλέπουν το εν λόγω άτομο καλούνται να ενημερώσουν το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα”.

Η αναζήτηση του Alexsandr Satlaev, ο οποίος εμφανίστηκε στην περιοχή Dikmen τη στιγμή που η εφημερίδα μας ήταν έτοιμη για εκτύπωση, συνεχίστηκε.

Εν τω μεταξύ, ο Ρώσος υπήκοος Satlaev συνελήφθη με την κατηγορία της «ληστείας» και της «σοβαρής επίθεσης» στην Κερύνεια στις 22 Σεπτεμβρίου 2019, αφού έκλεψε τα χρήματα από την τσάντα του, αφού πίεσε μια γυναίκα πιέζοντας το λαιμό της.

πανό134

Από ρωσικά μέσα ενημέρωσης

ισχυρισμός «σειριακός βιασμός»

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Alexander Satlaev, πρώην αστυνομικός επιθεωρητής (ντετέκτιβ) στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Ρωσίας της Αλτάι, απολύθηκε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για βιασμό 4 ατόμων το 2013.

Η έκθεση ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξανδρος Satlaev, καταδικασμένος για «σειριακό βιασμό» από το δικαστήριο, πλήρωσε αποζημίωση στα θύματα 250.000 ρωσικών ρούβλι ανά άτομο και αφέθηκε ελεύθερος με απαλλαγή τον Μάρτιο του 2019.

Η Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας κάλεσε όσους είδαν τον Satlaev να διαφεύγει από την Κεντρική Φυλακή για να ενημερώσουν το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 09 Φεβρουαρίου 2021, 09:37

.Source