Μυστηριώδης εξαφάνιση στην Esra Erol! Ζωντανά, Όλα τα βέλη στράφηκαν στον πατέρα του Έχασε εν γνώσει του ο πατέρας του την κόρη του;

Μια νέα εξέλιξη εμφανίστηκε πρόσφατα στο δημοσιευμένο επεισόδιο του Esra Erol. Η Ahmet Kanat μπήκε στην Esra Erol για να βρει την κόρη της που έλειπε Fulya Fazilet Kanat. Γνωρίζοντας ότι η κόρη του συνέχιζε την εκπαίδευσή του στην Κύπρο, ο Αχμέτ Μπέι έμαθε τα γεγονότα όταν ο ανιψιός του Σερίν είπε τα πάντα στις 27 Νοεμβρίου. Ο πατέρας, που έμαθε ότι η κόρη του δεν ήταν στην Κύπρο και ότι ήταν στην Αττάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορούσε να ακούσει από την κόρη του. Μετά από αυτήν την κατάσταση, ζήτησε από την Έσρα Έρολ να βρει την κόρη της.

Η Fulya Fazilet Kanat, 26 ετών, ανακοινώθηκε ως ανώτερος φοιτητής στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Κύπρου. Ωστόσο, ο Φούλια, ο οποίος είπε στον πατέρα του ότι η εκπαίδευσή του ήταν πρόσωπο με πρόσωπο κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας, δήλωσε ότι θα πάει στην Κύπρο. Ο ανιψιός του Ahmet Bey, Seren, εξήγησε τα πάντα στον θείο του όταν δεν υπήρχε καμία είδηση ​​από τη Fulya και δήλωσε ότι η Fulya χάθηκε στην Αττάλεια. Επιπλέον, η Φούλια, που παρέμεινε μαζί με τη θεία της χωρίς τη γνώση του πατέρα της, έφυγε εκεί πολύ καιρό και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Αναδύθηκε μια νέα εξέλιξη σχετικά με την Fulya Fazilet Kanat.

Source