Μόνο το εμβόλιο θα καταστρέψει τον ιό. Οι ηλικιωμένοι λένε ότι εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά (φωτογραφία)

Ο κ. Ανδρέας Ράουνας, 84 ετών, και η κα Παναγιώτα Λοϊζού-Φιλακτάν, 88 ετών, διευθυντής του Οίκου Συνταξιοδοτήσεων Λευκωσίας, κ. Άθως Ματζά, ήταν οι πρώτοι πολίτες που έλαβαν τα εμβόλια στη Λευκωσία σήμερα. COVID-19.

Εκφράζοντας τη χαρά του ότι ήταν ένας από τους πρώτους που έλαβαν το εμβόλιο, ο κ. Raunas, κάτοικος του Οίκου Αποχώρησης Λευκωσίας, ευχήθηκε ότι όλα θα πάνε ομαλά στο εγγύς μέλλον και κάλεσε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, περιγράφοντας “μόνο αυτή η ενέργεια μπορεί να καταστρέψει τον κοραναϊό.” : Είναι αδύνατο, λέει, για μερικούς να παλεύουν για το καλό μας, για να είμαστε αντίπαλοι τους.

«Όποιος αρνείται να εμβολιαστεί είναι προδότης, γιατί ένας δολοφόνος συνεργάζεται με τον εχθρό», είπε ο κ. Raunas. «Όλοι όσοι έχουν επιλέξει να εμβολιαστούν», συνέχισε, «γνωρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες ή παρενέργειες, αλλά« αν ο κοροναϊός σας χτυπήσει, θα σας πάρει πίσω ».

«Ελπίζω ότι όλοι εμβολιάζονται, τότε μαζί θα νικήσουμε τον κοροναϊό. “Εάν άλλοι εργάζονται για το καλό και άλλοι αγωνίζονται για αυτό, τότε δεν υπάρχει λύση για μένα”, είπε ο κ. Raunas. Τέλος, ευχαρίστησε την Επίτροπο Υγείας της ΕΕ, Στέλλα Κυριακίδου, την Υπουργό Υγείας, και όλους όσους εργάζονται για τη διαχείριση της επιδημίας, με αποτέλεσμα «η Κύπρος σήμερα σηματοδοτεί μια ιστορική ημέρα για όλους εμάς με εμβολιασμούς».

Εμβολιασμός εμβολιασμού σε γηροκομείο

Με τη σειρά της, η κυρία Loizu-Filaktu, όταν ρωτήθηκε να πει πώς αισθάνεται, απάντησε: “Ολα είναι καλά: Είπα στον κ. Άθως (διευθυντή του SS Melathros) ότι ήθελα να εμβολιαστούν πρώτα. ” Μιλώντας για τα δύο εγγόνια του γιου του, είπε ότι ο λόγος για τον εμβολιασμό του, «ο γιος του και η σύζυγός του θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του». “Τα εγγόνια μου έρχονται να με δουν.”

Εμβολιασμός εμβολιασμού σε γηροκομείο

Το πρώτο εμβόλιο δόθηκε στο προσωπικό του συνταξιοδοτικού σπιτιού Λευκωσίας, διευθυντής Atos Matsas, ο οποίος αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, “του οποίου ο τελικός στόχος είναι η εξάλειψη του COVID-19.” «Με το παράδειγμά μου, θέλω να επηρεάσω άλλους ανθρώπους σε νεαρή ηλικία, επειδή πιστεύω ότι είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός», είπε ο κ. Μάτσας.

Εμβολιασμός εμβολιασμού σε γηροκομείο

Απευθυνόμενος σε όλο το προσωπικό του γηροκομείου, ο κ. Μάτσας ανέφερε ότι ο εμβολιασμός είναι προσωπικό δικαίωμα όλων. Ωστόσο, συνέχισε, “το δικαίωμα μας σταματά από όπου αρχίζουν τα δικαιώματα των άλλων. “Εάν έχετε μια δουλειά που ασχολείται με την υγειονομική περίθαλψη άλλων ανθρώπων, πρέπει να εμβολιαστείτε για να αποτρέψετε τη μετάδοση του κοροναϊκού ακόμη και ασυνείδητα ή ακούσια.”

Source