Νέα έκθεση βαθιάς τεχνολογίας κυκλοφόρησε σήμερα στο συνέδριο DeepTechU Επισημαίνει τις επενδύσεις, την έρευνα και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της κοινωνίας

ΣΙΚΑΓΟ–(ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) – Το Κέντρο Polsky για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία του Πανεπιστημίου του Σικάγο κυκλοφόρησε σήμερα ένα ειδικό Deep Tech Deep Dive αναφορά κατά τη διάρκεια του πρώτου συνεδρίου DeepTechU.

Η έκθεση ορίζει τη βαθιά τεχνολογία ως διεπιστημονική προσέγγιση για την επίλυση θεμελιωδών ζητημάτων – αυτή που αξιοποιεί αρκετές προηγμένες τεχνολογίες για να φανταστεί εκ νέου τι είναι δυνατό. Deep Tech Deep Dive παρέχει μια επισκόπηση της έρευνας σε πρώιμο στάδιο στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου, εκτός από την επισήμανση επιτυχημένων ιστοριών ανακαλύψεων και τεχνολογιών που είναι τώρα στην αγορά.

>> ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΘΕΣΗΣ, ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Εμπειρογνώμονες, όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Energy Foundry, Jason Blumberg και η διευθύνουσα σύμβουλος της Boston Consulting Group, Ania Labno, εξετάζουν το οικοσύστημα που απαιτείται για να υποστηρίξει την καινοτομία, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις σε βάθος τεχνολογίας, καθώς και τις προκλήσεις για την αντιμετώπιση ορισμένων από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις της κοινωνίας.

Επιπλέον, η έκθεση περιλαμβάνει έρευνα από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Σικάγου Booth School of Business, Steven Neil Kaplan, ο οποίος παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης των επιχειρηματιών από τους καπιταλιστές.

Ένα τμήμα Executive Insights με τη Microsoft εξετάζει επίσης την κατάσταση της βαθιάς τεχνολογίας και την ανάπτυξη της επιστήμης δεδομένων – και πώς οι εταιρικοί συνεργάτες, όπως η Microsoft, συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο και βοηθούν τους ερευνητές της σχολής να προωθήσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις.

ο Deep Tech Deep Dive Η έκθεση κυκλοφορεί σε συνδυασμό με την εναρκτήρια διάσκεψη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων DeepTechU (20-22 Απριλίου 2021). Με επικεφαλής το Κέντρο Polsky μαζί με 20+ πανεπιστημιακούς και εθνικούς συνεργάτες εργαστηρίου, το DeepTechU είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά συνέδρια επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο Midwest – προσελκύοντας παγκόσμιο κοινό από τις ΗΠΑ, τη Χιλή, την Κίνα, τα νησιά Cayman, την Κύπρο, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ινδία , Ιράκ, Ισραήλ, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Πουέρτο Ρίκο και Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πρώτη μέρα άνοιξε με παρατηρήσεις από τον Samir Mayekar, Αναπληρωτής Δήμαρχος Γειτονίας και Οικονομικής Ανάπτυξης για την Πόλη του Σικάγου, και παρουσίασε επίσης μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και ηγετών μεταφοράς τεχνολογίας στο Midwest οικοσύστημα. Ο Andrea Belz, Διευθυντής Διευθύνσεων Βιομηχανικής Καινοτομίας και Συνεργασιών στο Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών έδωσε μια κεντρική ομιλία με έμφαση σε διάφορα προγράμματα για την υποστήριξη της εμπορευματοποίησης.

Γίνετε μέλος της DeepTechU αύριο για να ακούσετε κορυφαία στελέχη εταιρειών όπως οι Rebiotix, GE Healthcare, Amazon Web Services, Microsoft και UL. Μια συζήτηση πάνελ θα διερευνήσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με τις τεχνολογίες πλατφόρμας και ο Chris Meldrum, Entrepreneur-in-Residence στο DCVC Bio, θα δώσει την κεντρική ομιλία για την εξασφάλιση επενδύσεων επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Το DeepTechU κλείνει την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, με μια ομιλία από τον επιχειρηματία σειράς Jeffrey Hubbell, Eugene Bell Καθηγητής Μηχανικής Ιστών και Αναπληρωτής Κοσμήτορας Ανάπτυξης στη Σχολή Μοριακών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Σικάγο Pritzker. Άλλες συνεδρίες περιλαμβάνουν μια συνομιλία με ιδρυτές και επενδυτές της σχολής και μια συνομιλία πυρκαγιάς μεταξύ της Vanessa Chan, Διευθύνων Σύμβουλου Εμπορευματοποίησης και Διευθυντή του Γραφείου Τεχνολογικών Μεταβάσεων στο Υπουργείο Ενέργειας, και Juan de Pablo, Αντιπρόεδρος Εθνικών Εργαστηρίων, Επιστημονική Στρατηγική, Καινοτομία και Παγκόσμιες Πρωτοβουλίες στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Κάθε μέρα ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς από σπόρους και εταιρείες που χρηματοδοτούνται από τη Σειρά Α από όλο το μεγαλύτερο Midwest. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.deeptechu.com.

Σχετικά με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου

Το Κέντρο Polsky για Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία εφαρμόζει επιχειρηματική εμπειρία παγκόσμιας κλάσης από το University of Chicago Booth School of Business για να φέρει νέες ιδέες και πρωτοποριακές καινοτομίες στην αγορά. Έδρα της μεταφοράς τεχνολογίας του Πανεπιστημίου office, η αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών του Polsky Center με βαθιά τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που επιτρέπει την εμπορευματοποίηση της τεχνολογίας να εκτελεί ανάλυση αγοράς, να διαχειρίζεται πνευματική ιδιοκτησία, να εντοπίζει συνεργάτες και να διαπραγματεύεται συνεργασίες και άδειες για ανακαλύψεις και εφευρέσεις που αναπτύχθηκαν από καθηγητές, ερευνητές και προσωπικό. Μάθετε περισσότερα στο polsky.uchicago.edu και ακολουθήστε ενημερώσεις στο Twitter @polskycenter.

Συμπληρώστε τη φόρμα “Ξεκινήστε με το Κέντρο Polsky” για να εγγραφείτε στο διμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μας, Partners in Innovation, το οποίο διαθέτει τις τελευταίες έρευνες, νέα και ενημερώσεις από το Κέντρο Polsky.

Source