Νέα αγωγή εναντίον του γυναικολόγου της Ρόδου. “Ένιωσα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μια νέα, 21η δίκη εναντίον γυναικολόγου στο Ροδίτη, ο οποίος διώχθηκε για βιασμό των ασθενών του, προστέθηκε στην αγωγή.

Μετά την παρουσίαση της πρώτης δίκης, το προαναφερόμενο θύμα, ένας 53χρονος ιθαγενής, αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον του γυναικολόγου του, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

Βασίστηκε στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος γιατρός απάντησε στις κατηγορίες με αγωγές, ισχυριζόμενος ότι τα «θύματα» είχαν συνωμοτήσει εναντίον του.

Σύμφωνα με την 53χρονη γυναίκα, όταν είχε ένα γυναικολογικό πρόβλημα τον Αύγουστο του 2014, επισκέφθηκε έναν άλλο γυναικολόγο και ενημέρωσε ότι απαιτείται χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση των δύο ανεπτυγμένων πολύποδων.

Έτσι αποφάσισε να πάει σε έναν δεύτερο γιατρό για διαφορετική γνώμη. Αυτός ο γιατρός ήταν ο κατηγορούμενος γυναικολόγος, և όπως αναφέρει, ξαφνικά άρχισε να την κακοποιεί χρησιμοποιώντας τα χέρια του.

Η γυναίκα, όπως παραπονιέται, ένιωσε ότι είχε βιαστεί και ενημέρωσε τον σύζυγό της για το περιστατικό.

Ωστόσο, φοβόταν να αναλάβει περαιτέρω νομική δράση επειδή δεν μπορούσε να λειτουργήσει εκτός του δημόσιου τομέα.

Ταυτόχρονα, ο 65χρονος γιατρός, ο οποίος διώκεται για συνεχή βιασμό, σεξουαλική επίθεση εναντίον ατόμου με ανικανότητα αντίστασης, καθώς και προσβολή της σεξουαλικής του αξιοπρέπειας, υπέβαλε αγωγή εναντίον της δεύτερης συζύγου του στο Δικαστήριο του Πρώτη παρουσία. Από τη Ρόδο, ταυτόχρονα, αγωγή εναντίον του, αξιώνοντας 50.000 ευρώ ως αποζημίωση για απάτη.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source