Νέα απόφαση Νέα εποχή στη σειρά Zümrüdüanka

Η σειρά Zümrüdüanka συναντά το κοινό της στις οθόνες Fox TV τις Τετάρτες. Τα τελευταία τρία επεισόδια παραμένουν μέχρι το τέλος της σειράς. Η σειρά, η οποία έχει παίξει είκοσι τρία επεισόδια μέχρι στιγμής, θα αποχαιρετήσει τις οθόνες με το εικοστό έκτο επεισόδιο. Όλοι οι θεατές γνωρίζουν ότι η σειρά έχει λάβει την τελική απόφαση.

Αυτό που θα συμβεί στα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς που πλησιάζει το φινάλε είναι ζήτημα περιέργειας. Επίσης, το περιεχόμενο των τριών τελευταίων επεισοδίων είναι πολύ σημαντικό. Η σειρά με τους Alp Navruz και Ceren Yılmaz στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα αρχίσει να εμφανίζεται από αυτήν την εβδομάδα πώς θα τελειώσει ο τελικός.

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ

Το εικοστό τέταρτο επεισόδιο της σειράς θα συναντηθεί με το κοινό την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου. Έχει δημοσιευτεί το δεύτερο τρέιλερ του εικοστού τέταρτου επεισοδίου. Η απόφαση των Zümrüt και Serhat να πάνε στην Κύπρο είναι ένα σημάδι μιας νέας εποχής στη σειρά. Αυτή η νέα περίοδος θα είναι περίοδος τριών μερών. Η σειρά αφορούσε την παρένθετη για λίγο. Η επιθυμία να αποκτήσετε παιδί και το γεγονός ότι η Κύπρος εμφανίζεται στη σειρά είναι μια πολύ αξιοσημείωτη λεπτομέρεια.

Είναι μια περίοδος που ο Deniz παλεύει με προβλήματα. Φαίνεται ότι παρενοχλήθηκε ενώ ήταν μόνη στο μπαρ και ο Serhat εμφανίστηκε και έβγαλε τον Deniz από αυτό το μπαρ. Το γεγονός ότι ο Serhat ενδιαφέρεται για το Deniz αντί να ασχολείται με το Zümrüt είναι μια λεπτομέρεια που ενοχλεί το κοινό. Τόσο που πολλοί από τους οπαδούς της σειράς μοιράζονται ότι ο Serhat ενδιαφέρεται για το Zümrüt, όχι για τον Deniz.

Το κοινό, που είναι ενοχλημένο από το σενάριο, δεν ανησυχεί συνεπώς για την τελική απόφαση της σειράς. Μία από τις ακόλουθες ομάδες δηλώνει ότι δεν μπορούν να βρουν ούτε ένα κομμάτι συναισθήματος στην τηλεοπτική σειρά και ότι το παλιό Phoenix είναι πολύ καλύτερο. Τόσο πολύ που μια ομάδα που παρακολουθεί λαχτάρα για την πρώτη σεζόν της σειράς.

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο;

Ο Zümrüt και ο Serhan καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν φυσικά να γίνουν γονείς. Η τελευταία λύση θεωρείται παρένθετη. Αλλά ο Azimet συνιστά στον Deniz ακόμη και από αυτή την άποψη, και η στάση του που εξαλείφει τον Zümrüt κάνει όλους τρελούς. Ωστόσο, για τον Serhat, ο Zümrüt είναι τώρα ό, τι λέει.

Η Μελίχα παίρνοντας χρήματα από την τσέπη του Λάτιφ και μετά μπαίνοντας στο μυστικό μου δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση για όλους, ειδικά τον πατέρα της. Η απόφαση της Meliha είναι πολύ ξαφνική και αυτή η παιδική απόφαση οδήγησε τη Meliha σε τρόπους που δεν μπορούσε να επιστρέψει. Για τον Rüstem, η υπερηφάνεια του έρχεται πρώτη και θα επιστρέψει τα χρήματα που έκλεψε η κόρη του με οποιοδήποτε κόστος.

Ο Κανάν δραπετεύει τον Μπαχράμα που πιάστηκε την τελευταία στιγμή. Άρχισε να αμφισβητεί τη σχέση του με τον Αμπάς. Γνωρίζει τώρα τη σημασία της κατάστασης. Το δίδυμο Zümrüt και Serhat είναι γεμάτο επιθυμία να γίνουν οικογένεια το συντομότερο δυνατό. Ο Azimet θα παίξει το τελευταίο του φύλλο ατού, ενώ οι δύο αποφασίζουν να πάνε στην Κύπρο, ενώ βιώνουν τον ενθουσιασμό αυτού. Με αυτήν την κίνηση, όλοι οι ρόλοι θα αλλάξουν ξανά.

.Source