Νέα για αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια και αεροπορική βιομηχανία

Η CAPA δημοσιεύει περισσότερα από 400 παγκόσμια ενημερωτικά δελτία κάθε καθημερινή, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της αεροπορικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Είναι η πιο ολοκληρωμένη πηγή πληροφοριών για την αγορά στον κόσμο, με περίπου το 50% του περιεχομένου να μεταφράζεται από μη αγγλικές πηγές. Το εύρος της κάλυψης μας σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε άλλες πηγές ειδήσεων για να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές και να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ευρύτερο αεροπορικό τομέα.

Γίνετε μέλος της CAPA

Τα καθημερινά ενημερωτικά δελτία μας είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη της CAPA. Η ιδιότητα μέλους παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 400 ενημερωτικά δελτία κάθε καθημερινή, με γρήγορους συνδέσμους προς τις αναφορές ανάλυσης, τις ερευνητικές εκδόσεις, το Data Center και άλλα.

Είναι εύκολο να διατηρήσετε σχετικές τις Ενημερωτικές Ενημερώσεις σας προσαρμόζοντας τις ειδοποιήσεις μέσω email με βάση το θέμα, την περιοχή, τον τομέα, τη συχνότητα και άλλα. Αφού αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας, μπορείτε να παραμείνετε ενημερωμένοι όπου κι αν βρίσκεστε, σαρώνοντας γρήγορα τα ενημερωτικά δελτία μας στο διαδίκτυο ή μέσω της εφαρμογής CAPA για κινητά.

Η ιδιότητα μέλους παρέχει επίσης πλήρη πρόσβαση στις αναφορές ανάλυσης, σε βάθος ερευνητικές δημοσιεύσεις και στο ολοκληρωμένο κέντρο δεδομένων. Τα Μέλη Premium CAPA μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετα όπως η αποκλειστική μας βάση δεδομένων Fleet Database, Airline Cask Data και πολλά άλλα, για να απολαύσουν τις πλήρεις δυνατότητες της παγκόσμιας πλατφόρμας μας.

.Source