νέα δήλωση απορρήτου για χρήστες στην Τουρκία από το WhatsApp

Η συμφωνία εμπιστευτικότητας για την προσέλκυση των αντιδράσεων των χρηστών μετά την ενημέρωση στο WhatsApp, έχει κυκλοφορήσει ένα μήνυμα σε συγκεκριμένους χρήστες στην Τουρκία. Το μήνυμα “προς τους χρήστες μας στην Τουρκία, τα μηνύματα WhatsApp και Facebook επιβεβαιώνοντας ξανά ότι αρχίζουμε να βλέπουμε το προσαρμοσμένο μήνυμα κατάστασης για αποστολή”.

WhatsApp σήμερα το πρωί, δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε χρήστες ειδικών οθονών εφαρμογών στην Τουρκία, υπενθυμίζεται ξανά στην Υπηρεσία και την Πολιτική απορρήτου. Η εταιρεία έκανε επίσης την ακόλουθη δήλωση:

“Η Πολιτική Απορρήτου μας Από την τελευταία ενημέρωση σχετικά με την οποία έχουμε λάβει πολλές ερωτήσεις από τους χρήστες μας στην Τουρκία και θέλουμε να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση. Από σήμερα το πρωί οι χρήστες μας στην Τουρκία, το WhatsApp και μια ειδική υπόθεση που επιβεβαιώνει ξανά ότι οι αναρτήσεις σας στο Facebook αρχίζουν να στέλνουν το μήνυμα.”

Το WhatsApp μοιράζεται τα ακόλουθα μηνύματα στους χρήστες του μέσω κοινής χρήσης ιστοριών:

  • Είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας.
  • Επειδή οι προσωπικές σας συνομιλίες είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο, το WhatsApp δεν μπορεί να τα διαβάσει ή να τα ακούσει.
  • Το WhatsApp δεν μπορεί να δει την τοποθεσία που μοιραστήκατε.
  • Το WhatsApp δεν κοινοποιεί τις επαφές σας στο Facebook.

.Source