Νέα εφαρμογή κοινωνικών μέσων που άρει τους αποκλεισμούς: γνωρίστε με το Club House

Γνωρίζω τον κόσμο στην εφαρμογή Club House, κλειστή στο σπίτι, για μια ολόκληρη εβδομάδα. Μπορεί να νομίζετε ότι αστειεύομαι. Επειδή δεν έχω λάβει παρόμοιες αντιδράσεις. Επομένως, θα ήθελα να μοιραστώ τις εβδομαδιαίες εντυπώσεις μου για όσους δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί σε αυτήν την εφαρμογή και είναι περίεργοι.

Ως επιχειρηματίας, έχω μια αυξανόμενη ένταση λόγω των δύο εταιρικών συνεργασιών μου και των σημαντικών έργων που βρίσκονται στη φάση οριστικοποίησης, τα οποία θα μοιραστώ μαζί σας τις επόμενες μέρες, με στόχο την οικοδόμηση του οικολογικού συστήματος επιχειρηματικότητας στην ΤΔΒΚ, που εντατικοποιήθηκε πρόσφατα. Φυσικά, δεν παραπονιέμαι καθόλου. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση να παράγω σε όλους τους τομείς της ζωής, να μοιράζομαι αυτό που παράγω και να φέρνω τους ανθρώπους μαζί για παραγωγή.

Από πού προήλθε αυτό το ClubHouse;

Πριν από μια εβδομάδα, βρέθηκα στον κόσμο του ClubHouse μετά από πρόσκληση του αγαπημένου μου φίλου, ειδικού επικοινωνίας και επωνυμίας Buğra Dervişoğlu. Για να εισαγάγετε αυτήν την πολύ νέα εφαρμογή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone και να σας προσκαλέσει κάποιος. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι ήμουν ένας από τους τυχερούς καλεσμένους.

Αξίζει να το σημειωθεί αμέσως. Η εφαρμογή προκαλεί την περιέργεια εκείνων που δεν μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή περισσότερο από εκείνους που δεν το κάνουν.

Ειλικρινά, είναι επίσης μια μεγάλη ιδιοφυΐα μάρκετινγκ ..!

Όπως το καταλαβαίνω, το σύστημα είναι απλό. Μπορείτε να μπείτε σε αίθουσες για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να σκεφτείτε, όπου έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε και ακόμη και να γνωρίσετε άτομα, διασημότητες που είναι πραγματικά δύσκολο να προσεγγίσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη φωνή σας, όχι οπτικά. Η ευκολία της επικοινωνίας με άτομα που δεν γνωρίζετε χωρίς να τα βλέπεις αμέσως προσελκύει. Θα μιλήσουμε περισσότερο, θα σας πω για το ClubHouse και τα αποτελέσματά του, αλλά επιτρέψτε μου να τελειώσω αυτό το άρθρο με ένα περιστατικό που βίωσα.

Η εφαρμογή που τερματίζει τους αποκλεισμούς

Όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και εγώ, διαμαρτύρονται για την μη αναγνωρισμένη κατάσταση της πιθανής κατάστασής μας και τους περιορισμούς που δημιουργούνται από αυτήν την κατάσταση και την αδυναμία να συναντηθούμε με τον κόσμο. Το κάναμε ακόμη και μια συνήθεια. Αυτή η εφαρμογή απέστειλε τους εμπάργκο!

Πώς κάνει? Ασε με να πω.

Το πρώτο απόγευμα ξεκίνησα την αίτηση, βγήκα από το δωμάτιο στο οποίο ήμουν με 560 εκατομμύρια δολάρια, από τον Nevzat Aydın, τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της πρωτοβουλίας Yemek Sepeti, για να βρεθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Getir, ο οποίος έλαβε μια επένδυση 150 εκατομμυρίων δολαρίων με επένδυση 850 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν είναι δυνατό να σας πω τον ενθουσιασμό που δημιούργησε ως συνιδρυτής της πρωτοβουλίας πλατφόρμας παραγγελιών Bitayka Online.

Ενώ πίστευα ότι ήταν μια εξαιρετική κατάσταση, συνειδητοποίησα ότι άρχισα να αναπνέω τον ίδιο αέρα με διάσημους επιχειρηματίες και αγγέλους επενδυτές σε δωμάτια ανοιχτά με παρόμοιο περιεχόμενο. Ήταν απίστευτο!

Αυτή είναι η μαγεία της εφαρμογής. Για παράδειγμα, ως επιχειρηματίας, μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία σας με αυτά τα γιγαντιαία ονόματα στην αίθουσα και να ερωτηθείτε για να επενδύσετε στην εκκίνηση σας. Φανταστείτε ότι κάποιος άρεσε την ιδέα και ενδιαφερόταν για την ιδέα!

Πιστεύεις ότι λέω ακόμα ιστορίες;

Έχω παρατηρήσει από πρώτο χέρι ότι όσα έχω περιγράψει παραπάνω συνέβη. Για παράδειγμα, ανοίξαμε με έναν συνεργάτη μεταξύ τους διάσημους Διευθύνοντες Συμβούλους Ozan αντίσταση, Τουρκία Συνειδητοποιήσαμε ότι το οικοσύστημα εκκίνησης είναι ένα σημαντικό βάρος για τον επιχειρηματία και η υπερηφάνεια του επενδυτή αγγέλου είναι οι πολύ παραγωγικές συζητήσεις μας σε πάνω από 3 ώρες με πολύτιμα ονόματα από κάθε λαβή Ahmet Μπιλγκέν.

Η ειλικρίνεια στις συζητήσεις οδήγησε σύντομα στην ανάπτυξη περιβάλλοντος συνεργασίας. Επιπλέον, οι άγγελοι επενδυτές που ήρθαν στην αίθουσα δήλωσαν ότι είναι ζεστοί να επενδύσουν στην Κύπρο και ότι περιμένουν ανυπόμονα την ολοκλήρωση του οικοσυστήματος εκκίνησης.

Έχω πολλές ακόμη σημειώσεις για κοινή χρήση, αλλά επιτρέψτε μου να τις αφήσω την επόμενη εβδομάδα.

Η τελευταία λέξη αυτού του άρθρου πρέπει να είναι …

Ο κόσμος έχει συρρικνωθεί. Τα Embargoes άρχισαν!

Σπάσε τις αλυσίδες σου, ο κόσμος σε περιμένει!

.Source