Νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη. “Προσπάθησε να με βιάσει, τελείωσε τα ρούχα μου”

Το πέμπτο παράπονο για τον διάσημο ηθοποιό

«Σοκαρίστηκα, τον ρώτησα τι έκανε, προσπάθησα να φύγω, σηκώθηκα, αλλά ο Παύλος Χαϊκάλης με είχε ήδη ακινητοποιήσει πέφτοντάς μου, μου επιτέθηκε σε άγρια ​​ερωτική διάθεση, λέγοντας ότι δεν μπορούσα να φύγω όπως είχα: τελείωσε, δείχνοντάς μου το μοντάζ της, προσπαθώντας να σηκώσει τη φούστα μου, να βγάλει τα εσώρουχα μου. “

Λέγεται ότι ο κύριος χαρακτήρας, ο Παύλος Χακάλης, βρίσκεται σε ένα άλλο παράπονο, το οποίο δημοσιεύεται μέσω μιας έκθεσης του Realnews և Corina Mantagari. Σε αυτήν, η Χριστίνα … παραπονιέται για την αγαπημένη της ηρωίδα, την πέμπτη συνεχόμενη γυναίκα

Σε μια καταγγελία που υποβλήθηκε στον Σύνδεσμο Ελλήνων Ηθοποιών την περασμένη Τρίτη, η γυναίκα σοκαρίστηκε, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό την απόπειρα βιασμού της.

Συγκεκριμένα, η Christina .. δηλώνει χαρακτηριστικά: “Γνώρισα τον Παύλο Χαϊκάλη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στον τομέα του θεάτρου, προτού μόλις αποφοιτήσω από τη Σχολή Δράμας Λεωνίδας, που ζωγραφίζω. try Προσπαθώ να ξεκινήσω την καριέρα μου δειλά. Συναντηθήκαμε στην παρέα των αμοιβαίων φίλων από την περιοχή του θεάτρου, είχαμε μια φιλική σχέση για δύο χρόνια, χωρίς ερωτικές ενδείξεις μεταξύ μας. Η εικόνα που δημιούργησα για τα παραπάνω ήταν ένα μέτριο άτομο, χαμηλή τάξη, συνεσταλμένος και ταλαντούχος. Στο τέλος του δεύτερου καλοκαιριού της γνωριμίας μας, λίγο πριν από την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν, ամիս δύο ή τρεις μήνες αργότερα, χωρίς να επικοινωνήσει μαζί μας, με κάλεσε να πω ότι είχε μετακομίσει σε ένα καλύτερο διαμέρισμα · με κάλεσε να πηγαίνετε και δείτε και πείτε τα νέα μας. Ετσι κι εγινε. Πήγα στο σπίτι του, μου πρόσφερε καφέ στο μπαλκόνι, μου είπες για τις καλές κριτικές που έλαβε για τον τελευταίο του ρόλο στο θέατρο, για τις νέες προσφορές του. “Τότε ήθελε να μου δείξει το υπόλοιπο σπίτι, λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μπορούσε να με διορίσει για το ρόλο αν είχε την ευκαιρία.”

“Με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, φαινομενικά να μου το δείξει, με άρπαξε από τους ώμους και με πέταξε στο κρεβάτι. Ήμουν σοκαρισμένος, τον ρώτησα τι έκανε, tried προσπάθησα να ξεφύγω և για να σηκωθώ, αλλά με είχε ήδη ακινητοποιήσει πέφτοντας πάνω μου, μου επιτέθηκε σε άγρια ​​ερωτική διάθεση, λέγοντας ότι δεν μπορούσα να φύγω όπως εγώ είχε κάνει: , δείχνοντάς μου το μοντάζ του, προσπαθώντας να σηκώσω τη φούστα μου, να βγάλω τα εσώρουχα μου. Ήμουν απελπισμένη, την παρακάλεσα να σταματήσει, μίλησα για τη διετή φιλία μας, είπα ότι ένιωσα πολύ άσχημα, πονάει, αλλά δεν απελπισμένος, συκοφαντούσε τα συναισθήματά μου λέγοντας ότι όλες οι γυναίκες λένε το ίδιο πράγμα, αλλά περισσότερα “Αν το ήθελε, θα συνέχιζε να με βιάζει άφοβα”, πρόσθεσε η Χριστίνα. Τότε τον απαλλάξα και έφυγα. Ένας φίλος που ομολόγησα αργότερα με συμβούλεψε να υποβάλω καταγγελία στον Σύλλογο, αλλά σοκαρίστηκα. Ένιωσα πολύ άσχημα, φοβόμουν ότι θα με κατηγορούσαν να το προκαλέσω, επειδή πήγα στο σπίτι του, οπότε δεν υπέβαλα παράπονα, έμεινα σιωπηλή «Από τότε συναντηθήκαμε τυχαία. Συμπεριφέρθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ενώ απλά τον αγνόησα και τον απέφυγα».

Σύμφωνα με αυτήν την αναφορά, η πρώην ηθοποιός είναι η πέμπτη στη σειρά που διαμαρτύρεται για τον διάσημο κωμικό.

Πηγή: zappit.gr

Source