Νέα μέθοδος απάτης «Huawei Raffle»

Επίσημη δήλωση της εταιρείας για την ανακοίνωση της κλήρωσης της Huawei

Η Huawei έκανε μια ανάρτηση για να μην δυσφημίσει όσους προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν αυτήν την απάτη, όχι μόνο μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το Twitter και το Instagram, αλλά και μέσω του WhatsApp. Στη δήλωση που έγινε μέσω των λογαριασμών κοινωνικών μέσων της εταιρείας, υπάρχει μια προειδοποίηση ότι οι χρήστες δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα της Huawei.

Η επίσημη σελίδα Instagram της Huawei Turkey Στη δημοσιευμένη δήλωση, λέει:

huawei-drawer-ανακοίνωση-00.png

«Όλοι οι διαγωνισμοί, οι κληρώσεις και οι ανακοινώσεις καμπάνιας που γίνονται χρησιμοποιώντας το όνομα HUAWEI στο Διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα πραγματοποιούνται για να εξαπατήσουν τους χρήστες, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα μας. Σας παρακαλούμε να μην σέβεστε τα μηνύματα ανακοίνωσης εκτός από τις καμπάνιες που ανακοινώνονται σε επίσημους λογαριασμούς HUAWEI και δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας. “

Ξέρετε, οι επίσημοι λογαριασμοί της Huawei Turkey κάνουν εκστρατεία για λίγο και διανέμουν δώρα στους χρήστες της. Ειδικά AppGallery Διαπιστώνεται επίσης ότι η Huawei, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα με τα κληρώματα, έλαβε προφυλάξεις και προειδοποίησε για τη νέα μέθοδο απάτης.

.Source