Νέα μέτρα για την προστασία από το COVID-19 από τον Δήμο Λευκωσίας

Μέτρα για την προστασία του COVID 19 από τον Δήμο Λευκωσίας – Ανακοίνωση

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

“Λόγω της πρόσφατης σημαντικής αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων κοροναϊού, ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι έχουν ληφθεί μέτρα για την προστασία από τον κορανοϊό – Cωοειδής 19 έως 10 Ιανουαρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα:

– Δεν επιτρέπονται επισκέψεις στο δήμο, և οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τη σχετική υπηρεσία μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

– Τιμολόγια և Οι εξερχόμενες πληρωμές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά: https://www.nicosiamliament.org.cy, Το Ταμείο Δημαρχείου λειτουργεί κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 8 π.μ. Από το 00 έως τις 2:30 μ.μ. – χρήση όλων των μέσων προστασίας έναντι του κορανοϊού (χρήση μάσκας, αντισηπτικού, απόστασης). Σας υπενθυμίζουμε ότι το ταμείο θα κλείσει την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020.

Για πληροφορίες σχετικά με υποβληθείσες αιτήσεις ή άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τις άδειες οικοδόμησης πόλεων (αστικές περιοχές, οδικά σχέδια κ.λπ.), μπορείτε:

Για νέες αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να τοποθετήσουν τα έγγραφα σε ειδικό κουτί στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου.

Επιστολές, αιτήματα արկ Ενστάσεις προς το Τμήμα Φορολογίας μπορούν να σταλούν στο Δημαρχείο στο [email protected]

Προβλήματα με την υπηρεσία υγείας μπορούν να σταλούν σε: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Βάσο,Miltiadous:@nicosiamublic:,org:,Κι:

Για οποιαδήποτε πληροφορία, το κοινό μπορεί να καλέσει 7 22797000 Service Υπηρεσία Πολιτών Office Γραφείο Πληροφοριών 22797007.

Το κοινό μπορεί να δει όλες τις ανακοινώσεις στον ιστότοπο www.nicosia.org.cy կայքում https://www.facebook.com/NicosiaMublic/.

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί τους πολίτες να αποφύγουν την περιττή κίνηση. “

Source