Νέα μέτρα κοροναϊού βρίσκονται στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο

Νέα μέτρα κοροναϊού βρίσκονται στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο

Ενώ πιστεύεται ότι η Γερμανία μπορεί να επεκτείνει τα μέτρα καραντίνας λόγω του μεγάλου αριθμού περιπτώσεων, τα σχολεία στην Αγγλία ενδέχεται να κλείσουν.

Νέα μέτρα κοραναϊού βρίσκονται στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Γερμανία, Κορωνοϊός σχεδιάζει να συνεχίσει τα μέτρα καραντίνας μετά τις 10 Ιανουαρίου για να μειώσει τον αριθμό των περιπτώσεων.

Ενώ η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και οι τοπικοί ηγέτες αναμένεται να συμφωνήσουν για τους περιορισμούς, δεν είναι ακόμη γνωστό για πόσο καιρό θα παραταθούν οι περίοδοι καραντίνας.

“Ο αριθμός των περιπτώσεων εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλός, επομένως πρέπει να επεκτείνουμε τους περιορισμούς”, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Jens Spahn σε τηλεοπτικό σταθμό. είπε.

Λέγοντας ότι ο αριθμός των περιπτώσεων θα πρέπει να μειωθεί σταθερά, ο Spahn είπε, “Αυτό είναι καλύτερο από το να χαλαρώσουμε τα μέτρα νωρίς και να αντιμετωπίσουμε νέα προβλήματα μετά από μερικές εβδομάδες.” αυτός πρόσθεσε.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε επίσης ότι οι περιορισμοί στο προοδευτικό σύστημα καραντίνας της χώρας θα μπορούσαν ενδεχομένως να γίνουν ακόμη πιο σκληροί, λέγοντας ότι τα σχολεία θα μπορούσαν επίσης να κλείσουν με μέτρα.

Η βρετανική κυβέρνηση δέχεται αυξανόμενη πίεση να κλείσει τα σχολεία, ενώ η ένωση εκπαιδευτικών πιέζει για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source