Νέα Σαλαμίνα. Θέλει να θεραπεύσει το καλό

σαλάμι

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ο μόνος τρόπος για τη Νέα Σαλαμίνα είναι να κερδίσει την ουρά εναντίον της Καρμιώτισσας στην Αμμόχωστο. Τρία σημεία είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο, το οποίο έχει αγνοηθεί από το κόκκινο και το λευκό για περισσότερο από ένα μήνα. Η νίκη στο πρωτάθλημα αγνοείται από τον Chris Michael, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του κόκκινου και του λευκού, ο οποίος θέλει να σπάσει το ρόδι στο παιχνίδι εναντίον του “Pano Polemidia” πριν από δύο ημέρες.

Η ομάδα των προσφύγων εναντίον της Καρμιώτισσας φαίνεται να έχει το δρόμο της, καθώς στα δύο παιχνίδια που παίζονται αυτή τη σεζόν, μετράνε ίσες νίκες (1-0, 4-0) Θέλει να κάνει καλά πράγματα στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ο Κύπριος προπονητής, ωστόσο, θα πρέπει να βρει λύσεις στην επιθετική δυσκολία, η οποία αντιμετώπισε μόνο ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στην ήττα, ιδίως από την ΑΠΟΕΛ (2-1).

Τα δεδομένα θα βοηθηθούν από τον Barnes Oss, τον Thomas Wagner, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα αλλά έχει αυξήσει τον ρυθμό του τις τελευταίες ημέρες ժամանակ και θα είναι έτοιμος για απόλυτο επίπεδο ετοιμότητας. Ο Σταύρος και ο Ουκαλάς դամ Ο Αδάμος Ανδρέου είναι επίσης πλήρως προετοιμασμένοι և για να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους. Η συμμετοχή του Νίκου Βαρέλα և Danilo θα αξιολογηθεί την τελευταία στιγμή και αποκλείεται ο Pavel Chmovs.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source