Νέα συμμετοχή στο Δημοκρατικό Κόμμα …

Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (DP), Υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος Φικρί ΑτάογλουΔηλώνοντας ότι ο αριθμός εκείνων που θέλουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με το Δημοκρατικό Κόμμα έχει αυξηθεί, είπε, “Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι ένα κόμμα όπου δεν υπάρχει κανένας άλλος, ανοίγει τα χέρια του σε όλους.”

Σε μια γραπτή δήλωση του Δημοκρατικού Κόμματος, αναφέρθηκε ότι 100 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Oscar το προηγούμενο απόγευμα στο πλαίσιο της οργάνωσης της Διεύθυνσης της Περιφέρειας DP της Κερύνειας.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος του DP Υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τη δήλωση. Φικρί Ατάογλου«Όταν εξετάζουμε τις μάχες και τις ταραχές εντός των κομμάτων εκτός του Δημοκρατικού Κόμματος, η διεύθυνση των αδελφών μας που είναι ανήσυχοι γι ‘αυτά είναι το Δημοκρατικό Κόμμα. Επειδή η δουλειά μας δεν είναι αγώνας, είναι θέμα καρδιάς.

Δηλώνοντας ότι το κόμμα δεν παρεκκλίνει ποτέ από τον στόχο μας, ο Ataoğlu είπε ότι το DP ενήργησε λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνία, τους ανθρώπους και τους νέους του στα κινήματα που έκανε από την ίδρυσή του.

Ο Ataoğlu συνέχισε την ομιλία του ως εξής:

«Είναι ζήτημα εμπιστοσύνης. Κάνουμε το σωστό. Ο αριθμός των ατόμων που θέλουν να περπατήσουν μαζί μας αυξάνεται. Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι μια όμορφη οικογένεια με πλατιά χέρια, όλοι σε αυτήν την όμορφη οικογένεια προστατεύουν το κόμμα μας. Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι ένα κόμμα όπου δεν υπάρχουν διακρίσεις, ανοίγει τα χέρια του σε όλους. Είμαστε μαζί σας σήμερα, αύριο θα ανοίξουμε τα χέρια μας σε όσους έρχονται μαζί σας. Σε αυτήν την κατεύθυνση, θα δούμε από κοινού πόσο θα αναπτυχθεί το Δημοκρατικό Κόμμα την επόμενη περίοδο. “

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της DP Tözün Tunalı δήλωσε ότι η συμμετοχή τους στο κόμμα θα συνεχίσει να αυξάνεται και είπε: «Το κόμμα μας αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Υπάρχουν φίλοι και από τις 6 περιοχές που δίνουν δύναμη στο πάρτι μας. Δεν θα δώσουμε χαμόγελο σε κανέναν. “Θα αγκαλιάσουμε όλους με έναν ισχυρό τρόπο και θα αναπτύξουμε το πάρτι μας”.

.Source