Νέα, συναρπαστική εμπειρία στο Διαδίκτυο

Επος Ινα:Μια νέα, συναρπαστική εμπειρία Διαδίκτυο: έρχεται τώρα στο σπίτι σας με ταχύτητα և 1Gbps,

Επος Ινα:, Μόνο 19,99 ευρώ το μήνα για τους πρώτους 12 μήνες.

Το Epic σπάζει τα όρια ταχύτητας με το Epic Fiber. Ακούγοντας την ανάγκη των καταναλωτών για σύνδεση internet υψηλής ταχύτητας από το σπίτι, η Epic προσφέρει δίκτυο ινών έως 1Gbps με απεριόριστες δυνατότητες για μεγαλύτερη ελευθερία.

Ζούμε σε μια σύγχρονη εποχή, η ανάγκη για γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο σπίτι είναι περισσότερο από ποτέ, καθώς εξυπηρετεί τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινής ζωής σε πολλούς τομείς, όπως η απομακρυσμένη εργασία, η εκπαίδευση, ψυχαγωγία, τηλεοπτική εμπειρία κ.λπ.: Τα δίκτυα οπτικών ινών επιτρέπουν στο κοινό να χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες του μέλλοντος με την ταχύτητα του φωτός և για να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών του.

Συνειδητοποιώντας την ανάγκη για ταχύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο, η Epic φέρνει στο σπίτι ένα ισχυρότερο, πιο αξιόπιστο, πιο γρήγορο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας δίκτυα νέας γενιάς. Το Epic Fiber σάς επιτρέπει να ανεβάζετε και να κατεβάζετε αρχεία σε δευτερόλεπτα, να παίζετε την αγαπημένη σας ταινία, να την παρακολουθείτε σε υψηλή ευκρίνεια χωρίς διακοπές, ενώ οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν πεδία μάχης χωρίς να «κολλήσουν». Τώρα, με το Epic Fiber, ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να συνδέσει πολλές διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα, απολαμβάνοντας τη γρήγορη ταχύτητα του δικτύου.

Προκειμένου η τεχνολογία οπτικών ινών να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο και να τονώσει μια αναπτυσσόμενη οικονομία, πρέπει να είναι προσβάσιμη όχι μόνο σε όλους, αλλά και σε λίγους. Και αυτό ακριβώς κάνει η Epic, καθώς προσφέρει το Epic Fiber στις πιο προσοδοφόρες τιμές στην αγορά, με πακέτα σύνδεσης που ξεκινούν από 19,99 € το μήνα για τους πρώτους 12 μήνες.

Για την Epic Fiber, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, Tanos Kronopoulos δήλωσε: “Το βραβευμένο δίκτυο της Epic συνεχίζει να ανταποκρίνεται στη δέσμευσή του να παρέχει εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινή επικοινωνία των καταναλωτών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο οικιακό δίκτυο Διαδικτύου, όπως τους προσφέρουμε ήδη το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό πάντα με μια πραγματική οικονομία. Γι ‘αυτό προσφέρουμε το Epic Fiber σε χαμηλές τιμές, ώστε όλοι να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τις απεριόριστες δυνατότητες των νέων ταχυτήτων που προσφέρονται από δίκτυα οπτικών ινών. “

Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο του Μέλλοντος σήμερα այսօր Ξεκινήστε να απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας με το Epic Fiber, το οποίο υπόσχεται εγγυημένη ταχύτητα և Αξιόπιστη ποιότητα δικτύου για ψηφιακή εμπειρία όπως ποτέ άλλοτε.

Μάθετε περισσότερα ή υποβάλετε αίτηση για σύνδεση Epic Fiber μέσω του ιστότοπου www:,έπος,com:,Κι: ή τηλεφωνώντας στο 800 10 800, καθώς και μέσω καταστημάτων Epic και των θυγατρικών τους.

Epic Wonderful δίκτυο. Μεγάλη αξία.

Source