Νέες εκδηλώσεις από την πόλη της Λευκωσίας

Λόγω της πρόσφατης σημαντικής αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων κοροναϊού, ο Δήμος Λευκωσίας ενημέρωσε το κοινό ότι έχουν ληφθεί μέτρα για την προστασία από τον κορανοϊό. Covid 19 έως 10 Ιανουαρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα:
– Δεν επιτρέπονται επισκέψεις στο δήμο, և οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τη σχετική υπηρεσία μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

– Η πληρωμή εξερχόμενων λογαριασμών μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.nicosiamliament.org.cy. Το ταμείο του δήμου λειτουργεί κανονικά

– Δευτέρα έως Παρασκευή 8 μ.μ. Από το 00 έως τις 2:30 μ.μ. – χρήση όλων των μέσων προστασίας έναντι του κορανοϊού (χρήση μάσκας, αντισηπτικού, απόστασης). Σας υπενθυμίζουμε ότι το ταμείο θα κλείσει την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020.

Οι αιτήσεις ή άλλες πληροφορίες σχετικά με τις αστικές άδειες (αστικές ζώνες, οδικά σχέδια κ.λπ.) μπορούν να σταλούν στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. [email protected]

Για νέες αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να τοποθετήσουν τα έγγραφα σε ειδικό κουτί στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου.
Επιστολές, αιτήματα արկ αντιρρήσεις μπορούν να σταλούν στο φορολογικό τμήμα μέσω e-mail. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]

Προβλήματα με την υπηρεσία υγείας μπορούν να σταλούν σε: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]

Για οποιαδήποτε πληροφορία, το κοινό μπορεί να καλέσει 7 22797000 Service Υπηρεσία Πολιτών Office Γραφείο Πληροφοριών 22797007.

Το κοινό μπορεί να δει όλες τις ανακοινώσεις στον ιστότοπο www.nicosia.org.cy կայքում https://www.facebook.com/NicosiaMublic/.

Το Δημαρχείο Λευκωσίας καλεί τους πολίτες να αποφύγουν τα περιττά ταξίδια.

Source