Νέες περιπτώσεις εκπαιδευτικών, νοσοκομείων … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Περίπου 40 ασθενείς με συμπτώματα κοροναϊκού έχουν εισαχθεί σε ειδική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα Hamper Kipris, ενώ ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Λοιμωδών Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας συνεδριάζει αύριο, την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης που απαγορεύει τις ολονύκτιες επισκέψεις στα κατεχόμενα εδάφη. :

Οι σημερινές ομιλίες μιλούν για την επιβεβαίωση περιπτώσεων στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, δασκάλων, καθώς και στον τουρκικό στρατό κατοχής.

Έχουν αναφερθεί τρία περιστατικά στην κατεχόμενη Gaidura, ένας γιατρός σε ένα κέντρο γονιμοποίησης in vitro και μια νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Κερύνειας έχουν επίσης αναφέρει ότι είναι θετικά για τον ιό.

Στην Κερύνεια, τέσσερις καθηγητές δημοτικού σχολείου που απομονώθηκαν από καθιερωμένα περιστατικά ήταν επίσης θετικοί σήμερα. Συνολικά 12 εκπαιδευτικοί և 23 μαθητές αναφέρθηκαν ότι έχουν μολυνθεί στα κατεχόμενα σχολεία.

Σύμφωνα με το T / c, τα σχολεία σε όλα τα επίπεδα των κατεχόμενων περιοχών θα έχουν σχεδόν δύο εβδομάδες από το αύριο, αφού αποφασίστηκε να λάβει την άδεια του Φεβρουαρίου νωρίτερα.

Χθες το βράδυ, δύο άτομα που αναζήτησαν πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στην κατεχόμενη Λευκωσία λόγω της ασθένειάς τους τελικά διαγνώστηκαν με κοροναϊό, και οι γιατροί και οι νοσοκόμες τους σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περιστατικά του νοσοκομείου ώθησαν δύο γιατρούς στο Κέντρο Επιδημίας του Γενικού Νοσοκομείου της Κατεχόμενης Λευκωσίας, τον Yamur Aldag και τον Emre Vudali, να στείλουν ένα μήνυμα μέσω του MKD σε όλους τους πολίτες να μην κρυφτούν εάν έπαιρναν επαφή με άτομα που ήρθαν σε επαφή. «Όταν επικοινωνείτε, μην ζείτε σαν να είναι όλα κανονικά», έγραψαν.

Ένα κοροναϊκό ապահ μέλος της “ειρηνευτικής δύναμης T / C” βρέθηκε να είναι θετικό, ο βαθμός του οποίου δεν αναφέρεται. Σημειώνεται ότι η άφιξη στρατιωτών από την Τουρκία υπόκειται σε υποχρεωτική καραντίνα πριν φύγει για τις μονάδες τους και οι άδειες εξόδου έχουν ανασταλεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι τουρκοκυπριακοί ιστότοποι αναφέρουν ότι το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία τόσο στη διοίκηση των «ειρηνευτικών δυνάμεων» όσο και των «δυνάμεων ασφαλείας».

Χθες το βράδυ, αναφέρθηκαν 14 περιπτώσεις στις κατεχόμενες περιοχές, 8 περιπτώσεις αναφέρθηκαν ως αποτέλεσμα 1570 δοκιμών. Από τα άλλα 8 άτομα. Οι πέντε ήταν επαφές επιβεβαιωμένων συμβάντων. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 1606 – καταλαμβάνεται, 215 άτομα βρίσκονται υπό θεραπεία, 35 – στο επιδημιολογικό κέντρο του κατεχόμενου Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πηγή: KYPE

Source