Νέοι συνεργάτες της Νομικής Υπηρεσίας Mikael Kiprianou ou Co LLC, I KATHIMERINI, kathimerini.com.cy

Η δικηγορική εταιρεία Michael Kyprianou and Co LLC ανακοινώνει ότι οι ακόλουθοι δικηγόροι έχουν γίνει δεκτοί ως συνεργάτες:

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ
Ο Χρήστος Γαλάνος εργάζεται για την εταιρεία μας από το 2012. Σπούδασε νομικά στο University College London, όπου έλαβε πτυχίο LLB και στη συνέχεια πτυχίο M.Phil. Από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (St. Anthony College). Εργάζεται στο δικαστικό τμήμα της εταιρείας (δικαστικές διαφορές), εστιάζοντας κυρίως σε εμπορικές-εταιρικές διαφορές. Βρίσκεται στο γραφείο της Λευκωσίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΙΔΗΣ:
Ο John On εργάζεται για την εταιρεία μας από το 2011. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ, όπου έλαβε πτυχίο LLB και στη συνέχεια πτυχίο LLM από το ίδιο πανεπιστήμιο. Ο Ian Anis ειδικεύεται στην ακίνητη περιουσία και έχει την έδρα της στην εταιρεία μας στην Πάφο.

ΕΛΕΝΗ ΝΡΑΚΟΥ
Η Ελένη είναι με την εταιρεία μας από το 2013, στο παρελθόν εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών. Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έλαβε μεταπτυχιακό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton. Η Ελένη ειδικεύεται στο εταιρικό δίκαιο, η μετανάστευση law νόμος περί ακινήτων ացել έχει κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας της (Corporate Live Wire’s 2016 and 2017 Global Awards, Cyprus Lawyer of the Year – Lawyer Monthly Legal Awards 2018 և “Most Influential” for Cyprus Real Estate Woman for Cyprus 2019 Acquisition International 2019 Global Excellence Awards με έδρα τη Λεμεσό

,Source