Νέος Πάπας – Το αριστούργημα του Σορέντινο με τους Lo, Malkovich, Stone – Πρεμιέρα στο ERT1

Ude oud Lowe, Στο Μάλκοβιτς στις απαγγελίες του σχολιασμού, αλλά և Σαρόν Στόουν, Μέριλυν Μάνσον ελα ERT1: Σκηνοθεσία από τον νικητή του Όσκαρ Paolo Sorrentino, «Ο νέος Πάπας“, Το αριστούργημα γραμμή μέσα στα ιερά του Βατικανού.

«Ο νέος Πάπας»! Συνέχιση της σειράς »Νέος Πάπας“Είναι ακόμα πιο συναρπαστικό առաջին πρεμιέρες στην πρώτη τηλεοπτική εκπομπή ERT1: Δευτέρα 2021 12 Απριλίου, στις 00. Στα 40.

Με τη σκηνοθετική σφραγίδα του νικητή Όσκαρ Paolo Sorrentino, μια σειρά από αριστουργήματα με τους κύριους χαρακτήρες τους Ude oud Lowe և: Στο Μάλκοβιτς στις απαγγελίες των παραστάσεων, αλλά με τη μορφή προσκεκλημένων, όπως ένα αντικείμενο Σαρόν Στόουν և αυτήν Μέριλυν Μάνσον σε εκπληκτικούς ρόλους σε καθένα Δευτέρα և: Πέμπτη, θα παρουσιάσει τα ιερά του στους τηλεθεατές Η πόλη του Βατικανού:,

Μαγικές κινηματογραφικές λήψεις, ποιητική ιστορία, συγκλονιστικό χιούμορ, έξυπνοι διάλογοι, εσωτερική δύναμη գերազանց το εξαιρετικό καστ αποτελεί το σκηνικό υπόβαθρο της σειράς, η οποία καταγράφει αριστοκρατικά την ιστορία της Πάπας Πίος III, σύμφωνα με τον κόσμο Λένι Μπελάρντοο πρώτος Αμερικανός Πάπας και ο διάδοχός του, ο Sir Sir στο Branoks.

Συνέχιση της σειράς “Young Pope”

Σε “Ο νέος Πάπας“Ποια είναι η συνέχεια της σειράς”Νέος Πάπας“Το προσωπικό του ρόλου του Πάπα υπό την επιφυλακή του προκατόχου του (Ude oud Lowe), παίρνει το μόνο Στο Μάλκοβιτς, με ανατρεπτική ερμηνεία, καρφωμένο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ο έντονος σαρκασμός, οι σουρεαλιστικές σκηνές και η προκλητική ατμόσφαιρα αναδεικνύουν τη σειρά, η οποία προσέλκυσε το κοινό και τους κριτικούς.

Θα δούμε επίσης την Κυπριακή ηθοποιό στην ταινία “Ο Νέος Πάπας” Κίκα Γεωργίου, στο ρόλο του Donna Divisa Rosa, Ηγέτης μιας θρησκευτικής ομάδας φιλικής προς τον Πάπα.

Αυτό συμβαίνει…

Ο Πάπας Πίος XIII είναι σε κώμα. Λίγο καιρό αργότερα, ο επικεφαλής του Βατικανού, Βόιτζλο (Σίλβιο Ορλάντο), έφερε στο προσκήνιο τον μετριοπαθή Άγγλο αριστοκράτη, τον μυστηριώδη Sir John von Branoks (John on Malkovich), ως υποψήφιο για το όνομα του oni, το oni. Εκτός από τα μυστικά του, ο νέος πάπας πρέπει να ασχοληθεί με τον παγανισμό που χτίστηκε γύρω από το όνομα του χαρισματικού προκάτοχό του Λένι Μπελάρντο (ude oud Lo), τα αμέτρητα σκάνδαλα εκκλησιών που συνεχώς κλιμακώνονται υπό την απειλή των ισλαμιστών.

Η σειρά 9 επεισοδίων θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα ER Πέμπτη από το ERT1 և και θα είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX.

Ο νέος Πάπας

Δραματική σειρά, συμπαραγωγή από Ιταλία-Γαλλία-Ισπανία-Αγγλία-ΗΠΑ 2020

Διευθυντής: Paolo Sorrentino

Ηθοποιοί: ude oud Lowe, John on Malkovich, Sharon Stone, Silvio Orlando, Cecil de France, Ludivin Sanier, Javier Camara.

“LIGHT” στην πόρτα σας և στον υπολογιστή σας

,Source