Νέος υπουργός … επίθεσης conversation Η συνομιλία του Θεόκαρου … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο σκανδαλώδης λογαριασμός που δημιουργήθηκε στο όνομα της Υπουργού Δικαιοσύνης Emily Gi Olitis είναι ενεργός στα προαναφερθέντα, η οποία προκάλεσε πολλές διαμάχες μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι μιας γυναίκας από τη Λάρνακα, που τη διαχειρίζεται.

Ο λογαριασμός, ο οποίος προοριζόταν να κοροϊδέψει τον υπουργό από την αρχή, ανταποκρίνεται συνεχώς στα σημειώματα που σχετίζονται με την έρευνα, ενώ παράλληλα σημειώνει διάφορες χιουμοριστικές σημειώσεις.
Σε ένα από αυτά, ανακοίνωσε το υπουργικό του συμβούλιο, όταν θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ότι θα διορίσει την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, ως Υπουργό Άμυνας.

Η κα Θεοχάρους, με ένα χιούμορ, απάντησε ότι το Υπουργείο Παιδείας είναι γραμμένο στο “ei” και όχι στο “i” όπως γράφεται στο νομοσχέδιο.

Δήλωσε επίσης ότι «αν η Άμυνα γίνει Επίθεση, τηλεφωνήστε μου. αλλιώς σας ζητώ να παραιτηθείτε. ”

Σε μια άλλη συνομιλία, προσποιείται ότι μιλά με τον δημιουργό του Facebook Mark Uck Uckerberg και του ρωτάει τι αποκαλεί Kalikatsaros στα αγγλικά ως απάντηση σε έναν ψεύτικο λογαριασμό του ψεύτικου λογαριασμού της Emily Giolitis.

Επιπλέον, στη θέση του βουλευτή του AKEL Irini Charalambidu, η οποία έγραψε στο Twitter: “Αν καλέσεις την αστυνομία և δεν απαντήσουν, κάνε λογαριασμό #parody աշ θα έρθουν στο σπίτι σου”, ο λογαριασμός κοροϊδίας απάντησε “έλα στη μαμά”.

Source