Νέο βίντεο από τη διαφυγή δύο δολοφόνων του George Vor Karayvaz

Αυτό είναι ένα βίντεο που τραβήχτηκε από την κλειστή περιφερειακή τηλεόραση, που δείχνει τους εγκληματίες τρία λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Στη μάχη για την εξεύρεση εγκληματιών և Μηχανή ανάλυσης δεδομένων Eye 2

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ένα νέο βίντεο για τη διαφυγή δύο ερμηνευτών του δημοσιογράφου George Vorj Karayvaz έρχεται στο φως. Το βίντεο δείχνει δύο άνδρες σε ένα σκούτερ να εγκαταλείπουν τη σκηνή του εγκλήματος. Ηχογραφήθηκε από την τηλεόραση κλειστού κυκλώματος του σπιτιού
είναι δίπλα στον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με το Open TV, αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε τρία λεπτά μετά την ψυχρή εκτέλεση του George Vor Karayvaz, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των αξιωματικών του τμήματος δολοφονιών. Ωστόσο, αυτό το βίντεο δεν είναι το μόνο που έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο της ελληνικής αστυνομίας, καθώς το Τμήμα Δολοφονιών κατάφερε να βρει περισσότερα από 100 βίντεο, χαρτογραφώντας με ακρίβεια τη διαδρομή διαφυγής των δύο δραστών.

https://www.youtube.com/watch?v=RirJyJy44S4:

Εκτός από τα βίντεο, οι αρχές έχουν 22 καταθέσεις στα χέρια τους, αλλά δεν θα παραμείνουν μόνοι τους. Σύμφωνα με το Open TV, έχουν πλούσιο υλικό από το κινητό του George ή του Karavaz, καθώς και από τις επαφές του. Υπάρχουν λοιπόν ονόματα և αριθμοί τηλεφώνου ατόμων που θα καλέσουν την ελληνική αστυνομία την επόμενη περίοδο για να μιλήσουν, να φάνε αμέσως εάν θα κληθούν πίσω στη ΓΚΑΔΑ. Η αστυνομία βρήκε επίσης τουλάχιστον 30 σκούτερ που τους φαινόταν ύποπτα, αλλά δεν ταυτοποίησε τις ιδιαιτερότητες των δύο δραστών.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια έκθεση, αποφασίστηκε να πάει στον πόλεμο για να βρεθούν οι δύο εκτελεστές δεδομένων με ειδικό λογισμικό ανάλυσης δεδομένων. Αυτό είναι το Eye 2. Είναι ένα σύστημα ανάλυσης δεδομένων που σπάνια χρησιμοποιείται από το EL.AS. Στην πραγματικότητα, έχει χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες περιπτώσεις τρομοκρατικών εγκληματικών οργανώσεων.

Αυτό είναι ένα βίντεο που τραβήχτηκε από την κλειστή περιφερειακή τηλεόραση, που δείχνει τους εγκληματίες τρία λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Στη μάχη για την εξεύρεση εγκληματιών և Μηχανή ανάλυσης δεδομένων Eye 2

Ένα νέο βίντεο για τη διαφυγή δύο ερμηνευτών του δημοσιογράφου George Vorj Karayvaz έρχεται στο φως. Το βίντεο δείχνει δύο άνδρες να οδηγούν ένα σκούτερ, αφήνοντας τη σκηνή του εγκλήματος, ηχογραφημένη από την τηλεόραση κλειστού κυκλώματος του σπιτιού
είναι δίπλα στον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με το Open TV, αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε τρία λεπτά μετά την ψυχρή εκτέλεση του George Vor Karayvaz, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των αξιωματικών του τμήματος δολοφονιών. Ωστόσο, αυτό το βίντεο δεν είναι το μόνο που έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο της ελληνικής αστυνομίας, καθώς μέχρι στιγμής το Τμήμα Δολοφονιών κατάφερε να βρει περισσότερα από 100 βίντεο, χαρτογραφώντας με ακρίβεια τη διαδρομή διαφυγής των δύο δραστών.

https://www.youtube.com/watch?v=RirJyJy44S4:

Εκτός από τα βίντεο, οι αρχές έχουν 22 καταθέσεις στα χέρια τους, αλλά δεν θα παραμείνουν μόνοι τους. Σύμφωνα με το Open TV, έχουν πλούσιο υλικό από το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου ή του Κάραβαζ, καθώς και από τις επαφές του. Υπάρχουν λοιπόν ονόματα և αριθμοί τηλεφώνου ατόμων που θα καλέσουν την ελληνική αστυνομία την επόμενη περίοδο για να μιλήσουν, να φάνε αμέσως εάν θα κληθούν πίσω στη ΓΚΑΔΑ. Η αστυνομία βρήκε επίσης τουλάχιστον 30 σκούτερ που τους φαινόταν ύποπτα, αλλά δεν ταυτοποίησε τις ιδιαιτερότητες των δύο δραστών.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια έκθεση, αποφασίστηκε να πάει σε πόλεμο με ένα ειδικό λογισμικό ανάλυσης δεδομένων για να βρει τους δύο εκτελεστές δεδομένων. Αυτό είναι το Eye 2. Είναι ένα σύστημα ανάλυσης δεδομένων που σπάνια χρησιμοποιείται από το EL.AS. Στην πραγματικότητα, έχει χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες περιπτώσεις τρομοκρατικών εγκληματικών οργανώσεων.

Source