Νέο ενδιαφέρον ή τέλος στο “Tumba”;

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τον αναβαλλόμενο αγώνα του 6ου αγώνα της Super League

0836: ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – Ολυμπιακός Πειραιάς 19:30

ΠΑΟΚ. Προέρχεται από τη νίκη εντός 3-1 επί του Βόλου, η οποία αντιστράφηκε. Μόνο στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν το σκορ με κεφαλιά, ενώ λόγω του πέναλτι του Σουβμπ στο 29ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι σε ισοπαλία. Στον αγώνα επιστροφής, ιδιαίτερα στα 65 Ի, ο Ίνγκσον έκανε το παιχνίδι 2-1 για να φτάσει στο τελευταίο επίτευγμα της δεκαετίας του 90, με τον Κρέμεντς να σκοράρει το τελικό 3-1 στο πρωτάθλημα με το πρώτο του προσωπικό γκολ. Η απόσταση των 10 πόντων μακριά από τον πρωταθλητή “Biceps” από τον “Ολυμπιακό” είναι μεγάλη, οπότε η νίκη των γηπεδούχων στο σημερινό παιχνίδι είναι το μόνο άλογο όσον αφορά τους πόντους, αλλά ακόμα κι αν έρθει, θα δώσει απαντήσεις, μερικά συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. δίπλα για να ακολουθήσετε τον ΠΑΟΚ για να μείνετε πίσω στο τραπέζι του τουρνουά.

Ειδήσεις αγώνων: Παρά τις ταλαιπωρίες του ian annulis (αριστερός αμυντικός), συμπεριλήφθηκε στην ομάδα των 21 ατόμων, αλλά η παρουσία του στον τελικό 20 δεν είναι απολύτως σίγουρη, κάτι που θα αποφασιστεί λίγο πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα. Είναι ο Augusto (αμυντικός μέσος) που έμεινε έξω την τελευταία στιγμή και λόγω της απόφασης του Garcia, ο Μιχαηλίδης (στάση), ο Esit (μέσος), ο Lak Olak (μπροστά) և Koutsias (προς τα εμπρός) αποβλήθηκε. Από τα σχέδια είναι ο Biseswar (midfielder), amp cloud (edge), καθώς και ο μακροχρόνιος Mihai (stop).

Πιθανή σύνθεση. Pashalakis, Vierinia, Crespo, Ingason, Rodrigo, Schwab, Canturi, iv Ivkovic, Worda, Tzolis, Krmencik.

Ολυμπιακός. Παρόλο που τους βρήκε στο σκοτάδι στο Αγρίνιο εναντίον του Πανατωλικού, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε. Μόνο στον 4ο Φ. Φορτούνι ώθησε το “κόκκινο και το λευκό” προς τα εμπρός, με τον οποίο βγήκαν στο γήπεδο στο αποδυτήριο. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1. Ο Μπρουσάι ήρθε με σκορ 1 και 66 σε αυτή τη δύσκολη αλλά ισχυρή νίκη για την ομάδα του. Η τέταρτη νίκη στη σειρά για τον “Ολυμπιακό”, η οποία έχασε μόνο δύο πόντους σε 15 παιχνίδια (13-2-0), ενώ έλαβε μια σημαντική διαφορά 10 πόντων από τον κύριο αντίπαλό του ΠΑΟΚ. Έτσι, θέλοντας να τερματίσει αυτή την υπόθεση μια για πάντα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει το ντέρμπι στο ντέρμπι του σήμερα, για να βγάλει τους “δικέφαλους μυς” από τη ζήτηση του πρωταθλήματος τόσο σύντομα, κερδίζοντας ένα πλεονέκτημα.

Ειδήσεις αγώνων: Cholebas (αριστερά πίσω) և Ο Bruma (ακραίος) έφυγε από την αποστολή λόγω του ιού. Ο Άνδροσος (πίσω ημίχρονο), ο Σουντάνι (μπροστά) έμειναν εκτός, αλλά եր Lovera (μέσος) և Kuipers (μπροστά). Ο Σεμέδο (τερματοφύλακας) επιστρέφει από το σημείο πέναλτι, όπως και ο Σαν (τερματοφύλακας) και η Ραφίνια (δεξιά-πίσω), οι οποίοι απουσίαζαν από τον αγώνα εναντίον του Πανατολίκου. Τα σχέδια του Martins περιελάμβαναν επίσης τον Buchalakis (μέσος), ο οποίος ξεπέρασε εντελώς τις ανησυχίες του.

Πιθανή σύνθεση. This, Rafinia, Ba, Semedo, Reabchiuk, Kamara, Embila, Buhalakis, Valbouena, Fortunis, El Arabi.

Ιστορικό: Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν κερδίσει πέντε από τα τελευταία 10 χρόνια τους στο Σούπερ Λιγκ στο Τούμπα, ενώ μόνο δύο παιχνίδια έχουν τελειώσει με ισοπαλία.

07.06.20 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 0: 1:
23.02.20 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 0: 1:
10.02.19: Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 3: 1:
25.02.18 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 0: 3:
5 Μαρτίου 2017 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 2: 0:
04.10.15 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 0: 2:
08.02.15 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 0: 0:
09.03.14 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 2: 1:
25.11.12 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 1: 1:
05.02.12 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 0: 2:
13.03.11 Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 2: 1:
09.05.10: Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Πειραιάς: 1: 0:

Source