Νέο «κύμα» εισδοχής νοσοκομείων στην «Κόκκινη Λευκωσία և Λάρνακα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟ ΣΥΝΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σύμφωνα με την εθνική έκθεση, όλοι οι επιδημιολογικοί δείκτες είναι πέραν της ασφάλειας.

Η πολιτεία της Λεμεσού δείχνει σημάδια βελτίωσης, σε αντίθεση με τις επιδεινούμενες πολιτείες της Λευκωσίας και της Λάρνακας. Από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν τις τελευταίες 14 ημέρες, το 40,5% ήταν στη Λεμεσό, το 32,9% στη Λευκωσία και το 15% στη Λάρνακα.

Όλες οι περιοχές υπερβαίνουν το όριο ασφαλείας. Ο σωρευτικός αντίκτυπος των κρατών Λευκωσίας states Λάρνακας δείχνει σημαντική αύξηση, αυξάνοντας τον σωρευτικό αντίκτυπο ανά 100.000 πληθυσμούς σε 621 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.

Το εβδομαδιαίο ποσοστό αύξησης της θετικότητας σε όλες τις περιοχές είναι 0,2% -0,4%.

Δρ. Πέτρος Καραγιάνης
«Απαιτείται μεγάλη προσοχή τώρα, καθώς η εξάπλωση του ιού φαίνεται να αυξάνεται όχι μόνο σε μια περιοχή αλλά σε όλες τις πολιτείες».

Το επίκεντρο είναι στα τμήματα ανάνηψης, όπου μεγάλος αριθμός ασθενών υποβάλλονται σε θεραπεία και πάλι υπό πίεση από το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Για μέρες τώρα, τα τακτοποιημένα περίπτερα αντιμετωπίζουν ένα νέο κύμα εισαγωγών. Η κύρια πηγή εισαγωγών παραμένει η επαρχία της Λεμεσού.

268 από την παγκόσμια ζωή μας έχουν χαθεί από ασθένειες. Τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων από άτομα που είχαν μολυνθεί από τον ιό HIV σημειώθηκαν στη Λεμεσό.

Source