Νίκη μετά από σκληρή δουλειά ին Αφού υποφέρεις τον Παναθηναϊκό

Η φράση «ο στόχος καθαρίζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» υιοθετήθηκε απόψε ο Παναθηναϊκός στη λεωφόρο, στην οποία κυριαρχούσε η σκληρή δουλειά և μετά τα βάσανα և ήταν προφανώς πιο δύσκολη από ό, τι δείχνει το σκορ, 2-0 στο AEL, χάρη στον Carlitos (36 ‘) goals τα γκολ του Εμμανουηλίδη : (94 ‘):
Οι Πράσινοι κράτησαν ένα καθαρό φύλλο στο τρίτο παιχνίδι στη σειρά στη Avenue ու στο τέταρτο συνολικό overall τώρα είναι καλά εδραιωμένοι στα πρώτα έξι του τουρνουά και η Λάρισα κέρδισε τις εντυπώσεις με την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, ανταγωνιζόμενη με ισοπαλία.
Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να διαχειριστεί εκ των πραγμάτων τις έξι απουσίες των βασικών παικτών τους, καθώς η Μπολόνια δεν είχε στα χέρια τους Sanchez, Argarit, Curbeli, Mauricio, Vigiafanis և Makeda, έως ότου αποφάσισε να αφήσει τον Hivani στον πάγκο. Σε αντίθεση με την AEL, η οποία έληξε με δύο πρόσφατες εξαγορές μεταφοράς στην αρχική σύνθεση (Csosic, Colombino).
Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν προσεκτικά τον αγώνα, ο κύριος στόχος τους ήταν η συνέχεια των γραμμών και η οργάνωση πίσω από την μπάλα, έτσι ώστε να μην υπάρχουν υψηλές εντάσεις και ρυθμός.
Το τριφύλλι απείλησε για πρώτη φορά με ατομική ενέργεια ից από το σουτ του Ιωαννίδη, που βγήκε (30 ‘), η AEL απάντησε με τον ίδιο τρόπο με τον Colombino – 32’, αλλά ήταν ο Παναθηναϊκός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στα 36 Carlitos, από το δεξί σταυρό από τον υποδειγματικό σταυρό του Molo τότε (1-0).
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το υπόλοιπο της κατοχής της μπάλας (53-47%) իչները τον τελικό στο γκολ 5-2 υπέρ των πράσινων.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έδωσε περισσότερο χώρο στη Λάρισα, η οποία αύξησε τους κινδύνους της, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοσταθμίσει στο 57ο λεπτό, ρίχνοντας το γήπεδο με τον Κολομβίνο από μικρό χώρο.
Μετά το 80, ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την εικόνα του, έχασε δύο πιθανές πιθανότητες (84 ‘Campetsis, 85’ Buzukis) για να σκοράρει το δεύτερο γκολ, για να κλείσει η νίκη. Το έκανε το 1994 με τον Εμμανουηλίδη (2-0) και γιόρτασε τρεις βαθμούς για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Source